Новини Кіно 30.01.2024 о 17:50 comment views icon

«‎Міністерство неджентльменської війни» — перший трейлер шпигунського бойовика Ґая Річі з Генрі Кавіллом в головній ролі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«‎Міністерство неджентльменської війни» — перший трейлер шпигунського бойовика Ґая Річі з Генрі Кавіллом  в головній ролі

Фільм надихався нещодавно розсекреченими файлами військового відомства Великої Британії, в яких розповідається про таємну групу військових, сформовану прем’єр-міністром Вінстоном Черчіллем для «неджентльменської» боротьби проти нацистів.

Оновлено, 30.01, 21:00. З’ясувалося, що фільм знятий за участі російського продюсерського центру яндекс «плюс-студія», з яким Річі вже не вперше співпрацює.

Відомо, що до групи входив Ян Флемінг — автор романів про Джеймса Бонда.

У проєкті вперше після фільму «‎Агенти U.N.C.L.E» 2015 року возз’єднаються Річі й Кавілл. Також серед акторського складу з’являться Ейза Гонсалес, Алан Рітчсон, Алекс Петтіфер, Гіро Файнс-Тіффін, Бабс Олусанмокун, Енріке Зага, Тіль Швайґер, Генрі Ґолдінг і Кері Елвіс.

Сценарій писали Пол Тамасі, Ерік Джонсон, Араш Амель і сам Річі.

Дещо плутає те, що трейлер «‎Міністерство неджентльменської війни» з’явився за кілька днів після трейлеру продюсерської роботи Річі — серіалу «‎Джентельмени», який є спінофом його кримінальної драми 2020 року.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

«‎Міністерство неджентльменської війни» вийде в кінотеатрах 19 квітня.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: