Новини Ігри 01.07.2024 о 20:00 comment views icon

Модери знайшли вирізаний фінал The Witcher 3 завдяки REDkit — Єнніфер зраджує чародійок

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Модери знайшли вирізаний фінал The Witcher 3 завдяки REDkit — Єнніфер зраджує чародійок

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Ютубер xLetalis та модер Glassfish оприлюднили інформацію про вирізаний розробниками ще одне завершення The Witcher 3, через дев’ять років після виходу гри. Якщо коротко, CD Project Red видалила частину Witcher 3, в якій Єнніфер «здала» Ложу Чародійок імператору Емгиру.

Ентузіасти змогли зробити відкриття через стільки часу завдяки новому інструменту створення модифікації REDkit. У фінальній частині гри, після того, як Ґеральт перемагає Ередина, швидко з’ясовується, що Авалак’х відвів Цирі до вежі на Ундвіку, щоб вона перемогла Білий Хлад. Згодом, незалежно від того, яку кінцівку обере гравець, доля Ложі Чародійок не розкривається. Ця вирізана послідовність мала місце між боєм з Ередином таі кульмінацією гри у вежі.

У розширеній фінальній послідовності Ґеральт фактично виходить з ладу на кілька днів після битви при Ундвіку. Він прокидається у нільфгаардському медичному наметі з парою лікарів імператора, які сперечаються про його шанси на виживання. Після розмови Єнніфер, він розуміє, що Цирі зникла, та підозрює Авалак’ха у зраді.

Схоже, вирізана частина могла б містити 15-20 хвилин додаткових діалогів та досліджень, коли Ґеральт міг би поспілкуватися з Тріс і з Єнніфер, поговорити з кількома унікальними групами нільфгаардських солдатів і навіть стати свідком того, як ярли прийшли б за тілом Краха ан Крайта.

Несподіванка відбувається, гравець йде з Єнніфер до членів ложі, щоб знайти місцеперебування Цирі. Деякі відсутні анімаційні дані заважають знати, що мало статися напевно, але, схоже, Єнніфер саботує ритуал ворожіння, щоб Філіппу, Фрінгілью та Маргариту змогли захопити нільфгаардці — пізніше чародійки будуть страчені. Також Єнніфер надає шанс Тріс втекти. Подібно до сцени з тілом Краха, існує кілька невеликих варіацій того, як це може відбуватися, залежно від попередніх рішень Ґеральта в грі.

Онлайн-курс "Асинхронне програмування" від robot_dreams.
Опануйте підходи асинхронного програмування на Python для розробки швидких та ефективних програм.Вас навчатиме Lead Python Software Engineer у SoftServe.
Детальніше про курс

Схоже, що ця послідовність була близька до того, щоб потрапити у гру: повна озвучка та детальне пророблення різко контрастують із грубо обтесаним попереднім прототипом місії на Місяці, колись запланованої для Cyberpunk 2077. Модифікація Glassfish Brothers in Arms для виправлення помилок та відновлення видаленого вмісту доступна на Witcher 3 Nexus.

Cyberpunk 2077 завершено, над The Witcher 4 працюють понад 400 людей — гра завершить препродакшен у другій половині 2024 року

Джерело: PC Gamer

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: