Новини Кіно 08.05.2024 о 11:56 comment views icon

На Apple TV+ вийшов науково-фантастичний серіал «Темна матерія» / Dark Matter з Джоелом Еджертоном та Дженніфер Коннеллі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

На Apple TV+ вийшов науково-фантастичний серіал «Темна матерія» / Dark Matter з Джоелом Еджертоном та Дженніфер Коннеллі

Наразі до перегляду доступні перші два епізоди, решта — виходитимуть щосереди.

Apple розширила свою бібліотеку наукової фантастики новим серіалом «Темна матерія», створеним за мотивами роману американського письменника-фантаста Блейка Крауча (він сам також виступає у ролі шоуранера).

В центрі сюжету — історія фізика Джейсона Дессена, якого посеред ночі на шляху додому вулицями Чикаго викрадає його інша версія з альтернативного всесвіту. Щоб вибратися з пастки та перемогти альтер его, головному герою доведеться розібратися із загадковим пристроєм під назвою Box та пройти мультивсесвітом божевілля.

Головні ролі у серіалі «Темна матерія» зіграли Джоел Еджертон, Дженніфер Коннеллі та Еліс Брага. Режисером перших трьох епізодів виступив Якоб Вербрюгген, ветеран «Карткового будинка».

Наразі на стримінгу доступні перші два епізоди шоу (з українськими субтитрами), решту шість випускатимуть щосереди до 26 червня.

На агрегаторі рецензій Rotten Tomatoes серіал наразі має оцінку у 72%, а на Metacritic критики його оцінили у 61 бал (на основі 12 рецензій). Ось деякі з відгуків:

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

Джон Андерсон, The Wall Street Journal: «Про що можна сказати навпено, так це про високий рівень саспенсу, відчутне напруження, створене дилемами Джейсона та аспектами бойовика-трилера «Темної матерії», і акторська гра є першокласною».

Джеймс Даєр, Empire: «Не такий амбіційний, як Foundation, і не такий важкий, як Constellation, цей серіал зберігає статус Apple як основного центру глибокодумної наукової фантастики, орієнтованої на дорослих».

Деніел Фіенберг, The Hollywood Reporter: «Це серіал, якому не бракує винахідливості, і, особливо в останні дві години, з’являються ідеї, що межують із натхненням, але відсутність тональних варіацій остаточно прирікає Темну матерію. Це невпинна панахида, яка могла б виграти від випадкової дози веселощів і, можливо, випадкової готовності довіритися химерності».


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: