Новини Софт 01.09.2022 о 12:42 comment views icon

NetEase купує Quantic Dream — розробників Detroit: Become Human та Star Wars Eclipse

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png

ITC.UA

Редакція ITC.ua

Китайська NetEase купує французьку студію Quantic Dream, відому за такими інтерактивними іграми як Fahrenheit, Beyond: Two Souls та Detroit: Become Human. Тепер вона буде володіти 100% акцій.

25 років Quantic Dream працювала як незалежний розробник, а останніми роками — як видавець сторонніх ігор. При цьому проєкти створювалися з використанням унікальних технологій та залученням реальних акторів.

Угода Quantic Dream з NetEase не стала несподіванкою для фанатів — у січні 2019 року NetEase стали міноритарним акціонером французької студії. З того часу вони активно співпрацюють. Серед останніх спільних проєктів можна згадати мобільну гру Spellcaster, робота над якою зараз у фінальній стадії. Ця дослідницька гра примітна тим, що в її сюжеті велика увага приділяється емоційному стану героя та самоізоляції у глибинах океану.

“Нас об’єднує прагнення створювати сміливі та якісні роботи”, — сказали в Quantic Dream.

Головним фактом нової угоди є те, що Quantic Dream зможе зберегти незалежність — NetEase не втручатиметься у роботу французької студії.

На цей час ціна угоди NetEase та Quantic Dream не розголошується. Раніше французька студія вже отримувала пропозиції щодо купівлі від інших компаній, але ніхто не міг запропонувати прийнятні умови.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: