Новини Кіно 15.09.2023 о 12:45 comment views icon

Netflix офіційно подовжив «‎живу» адаптацію манґи «‎Ван Піс» на другий сезон

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Netflix офіційно подовжив «‎живу» адаптацію манґи «‎Ван Піс» на другий сезон

Пригоди Манкі Д. Луффі та команди на Netflix триватимуть ще щонайменше один сезон — стримінг офіційно оголосив про продовження серіалу, і зробив це досить оригінально, залучивши самого Ейітіро Оду.

У твіті, опублікованому з облікового запису Netflix, автор оригінальної манґи «‎Ван Піс» Ейітіро Ода записав звернення через «телефон-равлик», добре відомий глядачам першого сезону:

«Щиро дякую всім багаторічним шанувальникам і тим, хто вперше почув про «‎Ван Піс». За два тижні після запуску я отримав чудову новину… Netflix вирішив продовжити шоу».

Продюсери Tomorrow Studios раніше вже анонсували продовження, натякаючи на готовність сценаріїв, а в одному з нещодавніх інтерв’ю висловили сподівання відзняти аж 12 сезонів — оскільки сама манґа досить велика за обсягом.

Щодо переглядів, то перший сезон шоу вже два тижні поспіль лідирує в рейтингах Netflix і зібрав загалом 37,8 мільйона переглядів.

Курс Python розробки від Mate academy.
Python — найпопулярніша мова 2024 року. Наш курс допоможе вам стати професіоналом, готовим до викликів сучасного IT ринку. Ви навчитеся створювати вебсайти, аналізувати дані, розробляти алгоритми, та навіть створювати штучний інтелект. .
Отримати деталі про курс

Шанувальники манґи знають, що очікує на Манкі Д.Луффі та друзів далі, однак новачки у серії певно звернули увагу на малюнок наприкінці звернення Оди — це Тоні Тоні Чопер, лікар, який у другому сезоні приєднається до команди піратів.

Водночас з огляду на страйки, що тривають в Голлівуді, знадобиться деякий час, перш ніж ми дізнаємося точні дати випуску 2 сезону — однак готові епізоди, як повідомляли продюсери, можуть вийти через рік-півтора після завершення протестів.

Заснований на творінні Оди, серіал «‎Ван Піс» розповідає про пригоди Манкі Д. Луффі, який разом з командою піратів досліджує екзотичні острови та нескінченні океани в пошуках скарбу «One Piece», що допоможе йому стати наступним Королем піратів. Перший сезон складається з 8 епізодів (тривалістю до години кожен), а головні ролі грають Іньякі Годой («‎Хто вбив Сару?»), Маккен’ю Арата («‎Смертельний поцілунок»), Емілі Радд («‎Вулиця страху»), Джейкоб Ромеро Гібсон («‎Всім встати») і Таз Скайлар («‎Точка кипіння»).

Рецензія на серіал «Ван Піс» / One Piece


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: