Новини Кіно 05.05.2023 о 19:34 comment views icon

Нові кадри з серіалу Fallout від Amazon – на них показали персонажів та номер Сховища

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

У мережі з’явилися нові кадри фільмування серіалу Amazon за мотивами серії ігор Fallout. Права на постапокаліптичний всесвіт, розроблений Black Isle та Interplay зараз належать Bethesda – Тодд Говард та Джеймс Альтман стали продюсерами шоу разом з Джоселін Магсамбол. Фотографії нагадують ігри Bethesda.

Перше фото знайомить нас з двома персонажами, звичайною людиною та гулем. Гулі – люди, які безпосередньо пережили атомну катастрофу, внаслідок якої вони отримали потворну зовнішність та довге життя. Якщо людина у костюмі мешканця Сховища виглядає органічно, то на гулі він дещо дивує – під час бомбардування гулі залишалися поза Сховищами (втім, як ми знаємо з ігор, Vault-Tec не гарантує нічого). Позаду героїв видно номер Сховища – 33.

На інших кадрах ми бачимо комп’ютер, письмовий стіл та панель управління, виконані у стилі Fallout від Bethesda. Останній кадр демонструє знімальний павільйон, що представляє вхід та інтер’єр Сховища.

Fallout

На тлі останньої невдачі Amazon з екранізацією класичних вигаданих світів (“Персні влади”) питання викликає якість сценарію. З Fallout приводів для занепокоєння менше: окрім кураторства Bethesda, за перший епізод відповідає Джонатан Нолан, сценарист «Світу Дикого Заходу», низки фільмів брата, режисера Крістофера Нолана та інших картин, а також його дружина Ліза Джой (вони також є продюсерами). В інших епізодах до створення сценарію приєднаються Женева Робертсон-Дворет та Грехем Вагнер. Відомо, що сюжет шоу не пов’язаний із подіями ігор. Головного героя зіграє Волтон Гоггінс.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Дата виходу серіалу та будь-які офіційні матеріали поки що не оприлюднювалися. Знімання стартували влітку 2022 року.

Перший кадр серіалу за грою Fallout виробництва Amazon – 25 жовтня серії ігор виповнилося 25 років

Джерело: Crast.net

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: