Новини Софт 27.09.2022 о 15:32 comment views icon

Новий RSS-клієнт Substack Reader – дружній до користувачів Google Reader та без нав’язливої реклами

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Компанія Substack представила настільний RSS-клієнт Substack Reader, здатний конкурувати із закритим 10 років тому Google Reader. Новий рідер пам’ятає про користувачів клієнта Google – підтримуються знайомі сполучення клавіш.

Користувачі можуть організувати підписки Substack на одній веб-сторінці, яку можна переглядати зі свого ноутбука чи ПК. Програма інтегрується зі сторонніми RSS-каналами, тому користувачі можуть переглядати повідомлення з інших джерел. Substack віддає пріоритет новинам, що генерують найбільшу кількість підписок в одній поштовій скриньці. Читачі також можуть лайкати та зберігати повідомлення зі стрічки.

Substack RSS Reader

Контент синхронізується з мобільним додатком Substack для iOS, випущеним раніше цього року – користувачі можуть переглядати канали веб-рідерів зі свого смартфона. Також ведеться робота над мобільним додатком для Android.

«Ми вкладаємо кошти у створення вільних від відволікаючих факторів місць, щоб ви могли спілкуватися з авторами, читачами, подкастерами та творцями відео, яких ви полюбояєте. Новий Рідер не має спливаючих вікон, відео, що автоматично відтворюються, або дратівливих звуків. Користувач контролює ситуацію».

Новий RSS-рідер не такий багатофункціональний, як конкуренти, такі як Feedly, котрі пропонують такі просунуті функції, на зразок інтеграції з Evernote. З цікавого в ньому є можливість читання рекомендацій від авторів передплат.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Google відроджує зручне читання RSS та новин сайтів y новій вкладці на бічній панелі Chrome

Джерело: The Verge

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: