Новини Кіно 26.04.2023 о 13:09 comment views icon

«Омолоджена версія‎» Гаррісона Форда з’явиться у фільмі «Індіана Джонс і Реліквія долі» на 25 хвилин

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Омолоджена версія‎» Гаррісона Форда з’явиться у фільмі «Індіана Джонс і Реліквія долі» на 25 хвилин

Джеймс Менґолд, який замінив в режисерському кріслі Стівена Спілберґа під час знімань п’ятої частини пригод Індіани Джонса, сказав, що Форд був «достатньо спритним, щоб прикидатися 35-річним‎».

В інтерв’ю журналу Total Film Менґолд повідомив, що «омолоджена версія‎» 79-річного Гаррісона Форда з’являється у фільмі аж на 25 хвилини (із загалом 2 годин 22 хвилин) – приблизно у тому віці, в якому актор перебував у «Шукачах втраченого ковчега».

Раніше команда повідомила, що для омолодження актора використовували одразу кілька новітніх технологій омолодження, включаючи розробку студії Industrial Light & Magic. І виявляється, що це зроблено для розширеної дії фільму, а не для простої сцени ретроспекції.

Менґолд назвав Форда «неймовірно обдарованим і спритним», що дозволило йому легко «вдавати 35-річного» під час знімань.

«Але використана технологія — це зовсім інша річ. Ми витратили сотні годин на знімання Форда великим, середнім та широким планом, при будь-якому освітленні – вночі та вдень‎. Я міг зробити кадри 79-річного Гаррісона, який грає 35-річного, у понеділок, а в середу вже отримати кадри із заміненою головою», – розповідає режисер.

Раніше цього року Форд розповідав, що штучний інтелект вивчив всю його фільмографію, аби отримати омолоджену версію його обличчя з архівних кадрів.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

«У них є програма штучного інтелекту, яка може переглядати кожен фут плівки, якою володіє Lucasfilm, зокрема й ту, яку не використали для фільмів. Вони ставлять маленькі точки на моєму обличчі і я вимовляю слова. Це фантастично‎», – сказав актор.

Основна дія фільму «Індіана Джонс і Реліквія долі» відбувається в 1969 році, а головний герой вкотре намагається протистояти нацистам. Кадри з омолодженим Фордом тимчасово повернуть глядача у 1944 рік, де розгортаються події першої частини кіносаги.

«Я сподіваюся, що, попри те, що про фільм будуть говорити з точки зору технологій, ви подивитесь і подумаєте: «О Боже, вони просто знайшли ці кадри. Вони просто зняли це 40 років тому», — сказала раніше продюсер і президент Lucasfilm Кетлін Кеннеді журналу Empire.

Сам Форд сказав виданню, що дивитися на себе молодого «трохи моторошно».

Окрім Гаррісона Форда, Мадса Міккельсена та Фібі Воллер-Брідж, у п’ятому Індіані Джонсі зіграли Антоніо Бандерас, Джон Ріс-Девіс, Шонетт Рене Вілсон, Томас Кречманн («Підводний човен»), Бойд Голдбрук («Лоґан»), Тобі Джонс («Світ Юрського періоду 2») та інші.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

В український прокат фільм вийде 29 червня 2023 року — світова прем’єра відбудеться на Каннському кінофестивалі наступного місяця.

Раніше Forbes повідомляв, що Disney витратила $294,7 млн на створення останньої частини серії про Індіану Джонса


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: