Новини Ігри 26.06.2024 о 18:10 comment views icon

Оригінальна гра Resident Evil вийшла на ПК у GOG разом із перевиданнями Resident Evil 2 та Resident Evil 3: Nemesis

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Оригінальна версія гри Resident Evil від Capcom для ПК з Windows тепер доступна через цифровий магазин GOG. Завдяки цьому гравці можуть оцінити класичну гру жахів на виживання, випущену ще у 1996 році. Адже вже виросло нове покоління гравців, які пропустили оригінал. А разом з ним в GOG доступний перевипуск ПК-версій Resident Evil 2 та Resident Evil 3: Nemesis.

Перевидання Resident Evil для ПК включає весь оригінальний контент та містить покращення якості та розширену сумісність з сучасними системами. Як і інші релізи GOG для ПК, версія Resident Evil для ПК вільна від захисту DRM.

Водночас Resident Evil 2 та Resident Evil 3: Nemesis доступні через список бажань у GOG і розповсюджуються на умовах попереднього замовлення в комплекті трилогії.

Оригінальна гра Resident Evil початково була випущена у 1996 році для PlayStation. Пізніше Capcom перенесла гру на Windows, й цей реліз який включав кадри без цензури, недоступні в оригінальній версії для PlayStation. ПК-версія Resident Evil також мала дві додаткові одиниці зброї, які можна розблокувати: пістолет-кулемет Ingram для Джилл Валентайн і ручний кулемет Minimi для Кріса Редфілда. Джилл і Кріс також отримали ексклюзивні для ПК костюми, які можна розблокувати.

Згодом Capcom випустила рімейк Resident Evil для ПК з Windows. Але класична ПК-версія Resident Evil застрягла у форматі CD-ROM набагато довше, хоча були доступні неофіційні завантаження гри. Реліз у GOG стане законним і офіційним способом придбання ПК-версію Resident Evil і, зрештою, її продовження 1998 і 1999 років.

ПК-версія Resident Evil 2 була заснована на перевиданні гри PlayStation «Dual Shock Ver». й включає моделі персонажів із високою роздільною здатністю та художню галерею. Resident Evil 3: Nemesis для ПК також містить вдосконалені 3D-моделі персонажів і графіку з вищою роздільною здатністю, але гравці її критикували за реалізовану підтримку клавіатури та миші.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

За останні два десятиліття Capcom переробила перші чотири основні ігри франшизи Resident Evil, але перевидання GOG дасть шанувальникам жахів на виживання шанс відтворити оригінали із деякими сучасними зручностями.

Джерело: polygon

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: