Новини Технології 01.06.2022 о 09:17 comment views icon

Panasonic та Leica об’єдналися для спільної розробки камер та об’єктивів в рамках проєкту L²

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяна Нечет

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Panasonic і Leica оголосили про нову співпрацю в рамках проєкту під назвою L² (за першими літерами Leica та Lumix), в рамках якого вони спільно розроблятимуть камери, об’єктиви та технології обробки зображень. Брендінг L² використовуватиметься у майбутніх маркетингових заходах.

Обидві компанії вже є частиною альянсу бездзеркальних камер L-Mount (разом з Sigma та Leitz), і Panasonic передала їм свої технології розробки фотоапаратів Leica.

«Завдяки цій співпраці компанії спільно інвестуватимуть у нові технології, які можуть використовуватися в камерах та об’єктивах, а також будуть впроваджувати спільно розроблені технології в Leica та Lumix для подальшого розширення можливостей своїх продуктів. У майбутньому Leica та Lumix використовуватимуть технологію L², яка відкриє нові можливості для творчих користувачів камер у їхній маркетинговій діяльності, щоб розробити спільну систему у довгостроковій перспективі», — йдеться у пресрелізі.

За даними Engadget, партнерство поширюватиметься не лише на повнокадрові камери L-Mount, а й на моделі Micro Four Thirds.

Співпраця між Leica Camera AG та Panasonic Corporation розпочалася у серпні 2000 року. Спочатку компанії підписали угоду для спільної роботи в галузі об’єктивів цифрової, аудіовізуальної техніки, а у 2001 році було прийнято рішення про співпрацю та у сфері цифрових камер. З того часу компанії неухильно розширювали своє технологічне партнерство.

У 2018 році разом з Sigma був заснований L-Mount Alliance, який дозволяє Panasonic, Sigma, а з 2021 року та Ernst Leitz Wetzlar GmbH, використовувати стандарт L-mount, розроблений Leica, для власних розробок.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: