Новини Новини 16.06.2022 о 18:24 comment views icon

Перший трейлер та кадри «Блондинки» — фільму Netflix про Мерілін Монро з Аною де Армас та рейтингом 18+

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Netflix показав тизер-трейлер та перші кадри художнього фільму про Мерілін Монро під назвою «Блондинка», головну роль у якому зіграла Ана де Армас.

В основі кінострічки про знамениту акторку, співачку та модель — книга Джойс Керол Оутс, яка раніше стверджувала, що роман варто розцінювати саме як художню вигадку, а не біографію.

Зйомки «Блондинки» завершилися ще 2019 року. Режисером виступив Ендрю Домінік, який зняв кримінальну драму «Чоппер», вестерн-драму «Вбивство Джессі Джеймса Боягузом Робертом Фордом» та неонуарний кримінальний фільм «Тихо їх вбиваючи».

Окрім Ани де Армас, відомої за фільмами «Ножі наголо», «Той, хто біжить по лезу 2049» та «007: Не час помирати» у фільмі зіграли Едрієн Броуді («Піаніст») та Боббі Каннавале («Ірландець»).

«Блондинка» вийде на Netflix 23 вересня. Раніше Ендрю Домінік підтвердив, що кінострічка отримала віковий рейтинг NC-17 Перший трейлер та кадри «Блондинки» — фільму Netflix про Мерілін Монро з Аною де Армас та рейтингом 18+Перший трейлер та кадри «Блондинки» — фільму Netflix про Мерілін Монро з Аною де Армас та рейтингом 18+Фільми з таким маркуванням не рекомендується дивитися особам молодше 18 років. Він відкинув чутки, що у фільмі є сцена кунілінгусу під час менструації. Але сцена зґвалтування, здійсненого одним зі студійних босів, яка описувалася в літературному першоджерелі, нібито потрапила до фільму.

Трейлер

Кадри

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: