Новини Софт 04.07.2023 о 17:51 comment views icon

Picsart запускає ШІ-сервіс для створення GIF-анімації на основі текстових описів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Популярний редактор зображень Picsart запустив генератор анімованих GIF-зображень, що створюються за допомогою штучного інтелекту.

Picsart запускает ИИ-сервис для создания GIF-анимации на основе текстовых описаний

Основна відмінність Picsart від ранніх платформ перетворення тексту на зображення, таких як DALL-E, полягає в анімації. DALL-E відомий тим, що створює статичні зображення, тоді як Picsart створює анімовані файли GIF. Тепер для відправлення друзям веселої анімації нема потреби шукати її чи конкретних персонажів. Можна самостійно вигадати сцену, персонажів, дію, описати все це, а сервіс Picsart виконає всю необхідну роботу і створить анімоване зображення. Наприклад, можна змусити двох кішок боротися на руках.

Picsart запускает ИИ-сервис для создания GIF-анимации на основе текстовых описаний

Picsart називає свій інструмент своєю «найбезсистемнішою» платформою. Він доступний за наступною адресою. Користувач може набрати у вікні введення будь-який, навіть безглуздий, текст, наприклад, «золота рибка танцює румбу в жерлі вулкана», після чого сервіс створить анімацію, яку можна завантажити на свій пристрій.

Picsart запускает ИИ-сервис для создания GIF-анимации на основе текстовых описаний

Якщо запропонований варіант не сподобався, зображення можна створити заново з тим самим описом. Результат при цьому може суттєво відрізнятися. Нова платформа інтегрована у звичайний застосунок Picsart і доступна для пристроїв iOS, Android та в інтернеті.

Курс Full-stack розробки від Mate academy.
Станьте Full-stack розробником з нуля. Mate academy дає комплексні знання і навички для розробки повноцінних веб-рішень — від візуальної частини до серверної логіки. Ви освоїте технології, щоб створити власний проєкт від а до я — без допомоги інших.
Ознайомитися з курсом

Picsart запускает ИИ-сервис для создания GIF-анимации на основе текстовых описаний

Зображення, створені платформою Picsart, мультяшні, тому не варто чекати на фотореалізм. З іншого боку, це додає веселощів.

Джерело: Engadget


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: