Новини Софт 26.05.2024 о 18:03 comment views icon

Пошук Google AI Overview вважає покемонів ЛГБТ+ персонажами

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Пошук Google AI Overview вважає покемонів ЛГБТ+ персонажами

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Нещодавно випущене доповнення до пошуку Google AI Overview призводить до неймовірних відкриттів нових даних про багато речей, зокрема про персонажів всесвіту Pokemon. Деяких з них штучний інтелект тепер вважає представниками ЛГБТ+, попри те, що образ істот не має жодного натяку на якусь статеву активність.

У результаті роботи нової функції публіка вже ознайомилася з рекомендацією використовувати нетоксичний клей у піці, надані кимось з ніком fucksmith на Reddit 11 років тому і підхоплені Gemini. Однак не тільки шанувальники піци отримують безглузді результати. Шанувальники Pokemon дізналися нове про свої улюблені мультфільми та ігри. Один з них поділився скриншотом зі статевими характеристиками покемонів.

Pokemon, вам повісточка: пошук Google AI Overview вважає покемонів ЛГБТ+ персонажами

Так, Бульбазавр виявився квіром, Баттерфрі — трансгендерною жінкою, Дітто — гендерквіром, Містер Мім — геєм.

Першоджерела цього були знайдені в журналі Out, який на початку цього року написав статтю під назвою «21 покемон, які абсолютно, абсолютно, точно дивні». Інший фанат знайшов схожу інформацію про персонажів Mario Kart.

Pokemon, вам повісточка: пошук Google AI Overview вважає покемонів ЛГБТ+ персонажами

Поки що поради пошуку Google на основі штучного інтелекту доступний лише у США, їхнє глобальне розгортання, а також коригування відповідей може дати результати, проте схильність ШІ до вигадок та перекривлень є загальновідомою. За останніми даними, більш ніж половина відповідей GhatGPT щодо програмування неправдиві.

Онлайн-курс "Кібербезпека та захист інформаційних систем" від robot_dreams.
Навчіться вибудовувати захист, прораховувати можливі ризики та грамотно менеджерити процеси безпеки — під менторством експерту з 13-річним досвідом.
Детальніше про курс

Google призупиняє можливість створення зображень людей за допомогою Gemini після помилок різноманітності

Джерело: GamesRadar

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: