Новини Софт 25.10.2023 о 16:14 comment views icon

Порнозірка Райлі Рід запускає платформу із секс-ботами Clona.AI — інтимні розмови обійдуться у $30/місяць

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Порнозірка Райлі Рід запускає платформу із секс-ботами Clona.AI — інтимні розмови обійдуться у $30/місяць

У цифрових версіях постануть відомі порноактори та інші творці контенту — наразі список включає саму Рейд та Ліну Штекер.

Це не перша спроба запустити «‎порноботів», але версії Clona.AI навчатимуться виключно за згодою своїх прототипів. Передплата обійдеться у $30/місяць, але є й безплатна версія — з обмеженням до 5 повідомлень на місяць.

«Реальність нині така, що як не ‎Clona — так хтось інший. Дипфейки поширюються — і якщо я сама з цим не співпрацюю, мій образ просто вкрадуть. Дуже рада, що можу стати частиною технологічного прогресу суспільства за допомогою своєї платформи», — каже Райлі Рейд.

Clona використовує велику мовну модель Meta Llama 2 як основу, доповнену навчальними даними щодо особистостей людей, яких вона втілює.

Рейд каже, що її модель навчалась на різноманітних інтерв’ю, подкастах і відео на YouTube (на додаток до деяких роликів для дорослих). Водночас бота можна налаштовувати для індивідуальних вподобань.

Порнозірка зазначає, що її модель не буде обговорювати з користувачами фізично небезпечні статеві акти.

У травні бікіні-зірка Twitch Кейтлін «Amouranth» Сірагуза реалізувала схожу ідею, запустивши власний ШІ-чатбот – користувачі також можуть поспілкуватись з ним на «‎відверті теми», сплативши $1 за хвилину. Бот був створений у співпраці з компанією Forever Voices і навчався на записах прямих трансляцій стримерки, відео на YouTube та інших записів – тож зможе відповісти на запити передплатників голосом самої Amouranth.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

Жертви дипфейк-порно завдають удару у відповідь — трейлер документального фільму «‎Інше тіло»

Джерело: Engadget


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: