Новини WTF 24.05.2023 о 14:45 comment views icon

Бікіні-зірка Twitch запустила власний ШІ-чатбот – шанувальники можуть поспілкуватись з ним на «‎відверті теми», сплативши $1 за хвилину

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Бікіні-зірка Twitch запустила власний ШІ-чатбот – шанувальники можуть поспілкуватись з ним на «‎відверті теми», сплативши $1 за хвилину

Twitch-стримерка Кейтлін «Amouranth» Сірагуза, яка відома своїми бікіні-трансляціями з джакузі, пропонує шанувальникам сходити на побачення з її власним голосовим ШІ-чатботом у Telegram.

Бот був створений у співпраці з компанією Forever Voices і навчався на записах прямих трансляцій стримерки, відео на YouTube та інших записів – тож зможе відповісти на запити передплатників голосом самої Amouranth.

«Завдяки AI Amoranth шанувальники отримають миттєві голосові відповіді на будь-які актуальні запитання – незалежно від того, чи це звичайна цікавість, чи «глибоке бажання», ШІ-аналог Кейтлін зможе надати вам це», – йдеться в пресрелізі.

Amouranth має репутацію «‎гарячої» блогерки, яка вміє отримувати гроші – лише на OnlyFans вона заробила $27 млн. Тож не дивно, що й чатбот з’явиться саме у платному доступі – розмова з ним обійдеться в $1 за хвилину.

Звісно, що мало хто питатиме AI Amoranth про фільми чи книжки – та й в компанії Forever Voices стверджують, що розмови сексуального характеру дозволені.

Онлайн-курс "С++ для GameDev" від robot_dreams.
Навчіться кодити на C++ з нуля, опануйте принципи обʼєктно-орієнтованого програмування, ключові бібліотеки та інструменти.Створюйте десктопні та мобільні ігри. Розвивайтеся в геймдеві.
Детальніше

«Мені подобається ризикувати та розширювати межі. Перш за все, я надаю пріоритет моїм неймовірним глядачам. AI Amouranth створений, щоб задовольнити потреби кожного шанувальника та забезпечити незабутній та всеосяжний досвід», – каже блогерка.

Однак Amouranth була не першою, хто випробував нову технологію для власного заробітку. Раніше блогерка Snapchat Керін Мейджорі запустила подібний чатбот – з такими самими розцінками, але згодом заявила, що штучний інтелект «‎шахраював та говорив відверто сексуальні речі», тоді як передбачався лише «‎флірт і веселі розмови».

Засновник і генеральний директор Forever Voices Джон Меєр сказав Bloomberg, що існує запобіжний засіб, який дозволяє штучному інтелекту виявити, чи може хтось стати залежним від його використання або виявляє ознаки проблем з психічним здоров’ям, хоча й не поділився деталями про те, як він працює.

Джерело: Techspot


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: