Новини Софт 10.08.2022 о 16:12 comment views icon

Rockstar з GTA 6 прагне встановити нові творчі стандарти для серії, ігрової індустрії та всього ринку розваг

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Майбутній GTA 6 ніяк не уникнути порівнянь з попередньою частиною і за сумісництвом другою найбільш продаваною грою всіх часів GTA V, проте Rockstar, схоже, це анітрохи не лякає, оскільки студія хоче зробити з нової частини відомого на весь світ кримінального бойовика еталон для «серії, ігрової індустрії та всього ринку розваг». Про це під час нещодавнього квартального звіту повідомив глава Take-Two Штраус Зельник.

Наприкінці минулого місяця багато шуму наробив матеріал Джейсон Шраєр з Bloomberg з подробицями щодо розробки GTA VI — у ньому, серед іншого, було підтвердження, що у грі (вперше за всю історію франшизи) з’явиться грабельний жіночий персонаж і ним стане дівчина-латиноамериканка.

В GTA VI з’явиться жінка-протагоніст (вперше в серії) — Bloomberg

Під час оголошення фінансових результатів за другий квартал Штраус Зельнік підтвердив, що перед розробниками GTA 6 стоїть завдання вийти на принципово новий рівень.

«Оскільки розробка наступної гри в серії Grand Theft Auto триває, команда Rockstar Games сповнена рішучості знову впровадити нові креативні стандарти для серії, ігрової індустрії всього ринку розваг, як це досі відбувалося з попередніми ключовими релізами»

Штраус Зельник,

головний виконавчий директор, Take-Two Interactive

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Більшість того, що ми чули про майбутню нову GTA — це чутки та припущення, хоча, якщо відштовхуватися від цього, нас чекає суттєва зміна підходу. Нещодавно Rockstar Games ґрунтовно оновила свою корпоративну культуру — зменшила різницю в оплаті праці між розробниками-жінками та розробниками-чоловіками, яка існує за лаштунками. Також керівництво зобов’язалося не ігнорувати та відповідним чином реагувати на відверто нетолерантно образливі жарти над меншинами та маргінальними групами. Після цього з’явилися логічні припущення, що сексуальна об’єктивізація жінок та трансфобні жарти, притаманні попереднім частинам, відійдуть у минуле.

Rockstar з GTA 6 прагне встановити нові творчі стандарти для серії, ігрової індустрії та всього ринку розваг

За деякими чутками, Rockstar цілиться з GTA 6 аж у 2025 рік. Водночас Джейсон Шраєр з Bloomberg раніше сказав, що наступного року можна не чекати.

За попередніми даними, місцем дії GTA 6 стане вигадане Маямі зі світом, який постійно розширюватиметься з часом, додаючи нові міста, які гравці зможуть досліджувати. Водночас на сюжет та створення героїв розробників надихнула нашуміла історія пари сумнозвісних злочинців — Бонні і Клайда.

До речі, під час нещодавнього звіту Rockstar також оприлюднила оновлену статистику щодо продажів GTA V і вони вже перевалили за 170 млн. Як гадаєте, чи буде понад 200 млн до виходу GTA 6?

Take-Two очікує, що майже половина її продажів цього року припадатиме на мобільні ігри Zynga

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: