Новини Софт 30.08.2023 о 09:12 comment views icon

Штучний інтелект в Google Meet замінить вас на робочих зустрічах

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Головна мета ШІ Duet – допомогти вам дізнатись про те, що відбувалось під час дзвінків в Google Meet, якщо ви запізнились на зустріч або взагалі пропустили її.

На конференції Cloud Next Google презентувала нові ШІ-функції, які вже незабаром з’являться у програмі для відеодзвінків Meet. Одна з таких – можливість робити нотатки в режимі реального часу. Якщо ви запізнились на зустріч – Duet надасть вам детальне резюме в середині відеодзвінка, яке по завершенні буде збережене в Документах та навіть доповнене відеокліпами важливих моментів.

Штучний інтелект в Google Meet замінить вас на робочих зустрічах

Подібні можливості раніше запустили Microsoft і Zoom.

Штучний інтелект в Google Meet замінить вас на робочих зустрічах

Інша корисна функція Duet взагалі дозволить штучному інтелекту взяти участь у зустрічі від вашого імені. Програма автоматично згенерує текст того, що ви могли б обговорити – нотатки будуть надані усім учасникам відеодзвінка. 

Онлайн-курс "Створення особистого бренду" від Skvot.
Прокачайте особистий бренд для підсилення власного бізнесу, підвищення продажів та впізнаваність на ринку.
Дізнатись більше про програму курсу і досвід лектора

Додатково ШІ Duet запропонує функції студійного зображення, освітлення та звуку; зможе додавати динамічні плитки з іменами завдяки системі розпізнавання облич, а також автоматичні субтитри з можливістю перекладу для 18 мов у реальному часі. 

Штучний інтелект в Google Meet замінить вас на робочих зустрічах

Нові ШІ-функції  для Google Meet почнуть розгортатися пізніше цього року.

Google представила програму для відеоконференцій ще у 2017 році під назвою Hangouts Meet, а на початку пандемії змінила бренд на Google Meet та додала масу нових функцій.

Джерело: The Verge, 9to5google


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: