Новини Кіно 07.03.2023 о 18:23 comment views icon

Sony Music працює над створенням анімаційного серіалу про дитячі роки Лео Мессі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Sony Music Entertainment та Leo Messi Management об’єдналися для створення анімаційного серіалу з Лео Мессі у головній ролі.

Історія зосередиться на дитячих роках майбутнього капітана збірної Аргентини з футболу. У серіалі звучатимуть оригінальні музичні твори від композиторів та виконавців Sony Music.

Sony Music працюватиме над створенням анімаційного серіалу про дитячі роки Лео Мессі
Фото: Skysports

 

 

Мессі відомий як один з кращих футболістів у світі, і перемога Аргентини в фіналі Чемпіонату світу 2022 року, ще більше зміцнила цей статус. Він рекордсмен за кількістю забитих м’ячів у складі збірної (98 голів) та у складі «Барселони» (474 голи). З 2021 року Лео Мессі приєднався до французького клубу «Парі Сен-Жермен», де забив 18 м’ячів у 46 матчах. Він також семиразовий володар «Золотого м’яча».

Серіал із футбольною зіркою виходитиме англійською, іспанською та кількома іншими мовами. Розробку та поширення продукту контролюватиме підрозділ преміумконтенту Sony Music.

Курс Java developer від Mate academy.
Java developer: підготуємо вас до карʼєри в IT з нуля. Допоможемо з працевлаштуванням!
Отримати знижку на курс

Sony Music Entertainment — друга за величиною у світі компанія звукозапису, продюсер подкастів, а також автор низки документальних фільмів про такі музичні гурти як Pearl Jam, Oasis, The E Street Band та Cypress Hill. Серіал про Мессі — перша анімаційна робота студії. 

«У дитинстві я любив мультсеріали, а мої діти великі прихильники анімаційних персонажів. Хочу подякувати Sony Music за те, що приєдналися до проєкту. Сподіваюсь, результат сподобається всім глядачам», — коментує Мессі.

Джерело: Deadline

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: