Новини Новини 19.07.2022 о 17:58 comment views icon

Співавтор Doom Джон Ромеро шукає співробітників для розробки наступної гри — нового шутера на Unreal Engine 5

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Джон Ромеро повідомив про найняття співробітників для створення наступної відеогри — нового шутера від першої особи на Unreal Engine 5. Відомий американський геймдизайнер Співавтор Doom Джон Ромеро шукає співробітників для розробки наступної гри — нового шутера на Unreal Engine 5Співавтор Doom Джон Ромеро шукає співробітників для розробки наступної гри — нового шутера на Unreal Engine 5Джон Ромеро — один з засновників компанії Id Software, який працював над такими відомими іграми як Wolfenstein 3D, Doom та Quake анонсував новий проєкт коротким твітом на своїй сторінці у соцмережі.

У Romero Games наголошують, що ця таємнича гра від Джона Ромеро — абсолютно новий FPS за новою IP, який розроблюється на новітньому рушії Unreal Engine 5 за підтримки великого видавництва (його ім’я поки не називають). Окрім того, серед відкритих вакансії можна знайти позицію Senior Multiplayer та безліч згадок про багатокористувацький режим для майбутньої гри.

Наразі проєкт перебуває на ранній стадії виробництва — жодних інших подробиць і навіть приблизних термінів виходу немає. На яких платформах вийде гра теж неясно. Джон Ромеро анонсував набір розробників у команду та закликав усіх зацікавлених переглянути відкриті вакансії на офіційному сайті студії.

На сайті Romero Games відкрито понад 10 вакансії за різними сферами діяльності — програмування, дизайн та мистецтво. Водночас студія зазначає, що цей список не остаточний і згодом на сайті з’явиться більше нових вакансій.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

Очевидно, що цей таємничий FPS — наразі найбільший проєкт Romero Games і перший суттєвий FPS у кар’єрі Джона Ромеро за багато років. Геймдизайнер давно не випускав нічого такого визначного — у 2019-му вийшов набір рівнів SIGIL для оригінальної Doom, який став неофіційним п’ятим епізодом гри, а зараз у нього в роботі, серед іншого, знаходиться SIGIL 2.

Вперше з 1994 року Джон Ромеро випустив новий рівень для DOOM 2: коштує €5. Гроші підуть на допомогу Україні 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: