Новини Софт 06.10.2022 о 11:36 comment views icon

Суд у справі Twitter проти Маска триває: компанія заявляє, що Ілон Маск навмисно приховав частину свого листування в месенджері Signal

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Сьогодні, 6 жовтня, Маск має знову дати свідчення. Суддя Кетлін Маккормік припускає, що підприємець справді не надав усі документи по справі, зокрема приховавши частину листування у месенджері Signal.

Маск і Twitter вже кілька місяців не можуть дійти згоди щодо угоди. Запропонувавши купити компанію, Ілон спробував скасувати домовленість, заявивши, що Twitter збрехав про кількість ботів на платформі. Компанія, своєю чергою, подала до суду на Маска, щоб змусити його дотриматися попередньої домовленості — дату розгляду справи було призначено на 17 жовтня.

Також минулого тижня було оприлюднено листування, які фігурували у судових документах. Повідомлення відзначилися тим, що в них не було обговорень побоювань щодо ботів. Натомість видно, що Маск конфліктував із генеральним директором Twitter Парагом Агравалом, який просив Ілона припинити постити негативні твіти про компанію.

Маск — відомий прихильник Signal, програми для конфіденційного обміну повідомленнями, який може автоматично видаляти повідомлення користувачів. Виявилося, що його використання може вилитися в проблему, наприклад, коли листування знадобиться для судового процесу. Twitter також вимагає у судді “покарати” Маска за втрачені повідомлення. 6 жовтня підприємець повинен дати свідчення щодо цього звинувачення.

У вчорашньому листі суддя Кетлін Маккормік сказала, що, на її думку, Маск дійсно використовував Signal.

«Я змушена зробити висновок, що, ймовірно, відповідач допустив автоматичне видалення своїх повідомлень у Signal і, можливо, ці повідомлення безповоротно втрачені», — пише вона.

Онлайн-курс "Проджект-менеджмент у геймдеві" від Skvot.
Новий левел для тих, хто хоче поєднати менеджерські скіли та любов до ігор.Отримай необхідний скілсет та керуй командою в ігровій індустрії.
Детальніше про курс

Маккормік ще не вирішила, чи вводитиме вона санкції проти Маска, які запросив Twitter.

4 жовтня Ілон Маск подав листа до Комісії з цінних паперів та бірж, у якому запропонував купити Twitter за $44 млрд (по 54,20 долара за акцію) — тій самій ціні, яку він спочатку пропонував у квітні, вказавши, що насправді він завершить угоду, про яку спочатку домовився, якщо Twitter відмовиться від позову.

Ілон Маск після повернення до угоди з Twitter анонсував загадковий супердодаток X «для всього» — схоже, він вирішив скопіювати китайський WeChat

Раніше Маск заявив у приватних повідомленнях, що купувати Twitter не має сенсу з урахуванням можливої ​​Третьої світової війни. Також днями підприємець «відзначився» постом із безглуздим опитуванням про «мир між Україною та Росією» — він, серед іншого, запропонував віддати окупантам Крим.

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: