Новини Ігри 09.08.2023 о 10:24 comment views icon

«Тато, мені надсилають фото ведмедів». Керівник Baldur’s Gate 3 не очікував, що сцена сексу з ведмедем стане настільки вірусною

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Baldur’s Gate 3 — це гра з великою кількістю пригод, тонким налаштуванням персонажів і гра, в якій можна зайнятися віртуальним сексом з ведмедем. Ймовірно, це й стало одним із факторів великої уваги до творіння Larian Studios, яке привернуло близько 800 000 одночасних гравців за вихідні.

Засновник Larian Studio Свен Вінке, схоже, й сам не очікував такої уваги, але вважає, що запуск такої демонстрації був правильним рішенням напередодні релізу гри.

«Ми хотіли створити сцену, про яку говорили б люди, і водночас показати, що це кінематографічна сцена з глибокими персонажами. Очевидно, що ведмідь – це друїд, який частину свого столітнього життя прожив з ведмедями‎», – розповів Вінке під час інтерв’ю PC Gamer.

Щоб додати «‎веселощів» у сцені показали й білку, яка від подиву впустила з рук жолудь.

Як виявилось, серед людей, які переглянули цю доволі дивну інтимну сцену, були й друзі 17-річного сина Вінке:

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

«Мій син приходить до мене і каже: «Тату, мені присилають фотографії ведмедів звідусіль». Я не був до цього готовим‎».

З моменту релізу гравці вже зрозуміли, що Baldur’s Gate 3 загалом доволі відверта гра (навіть якщо не враховувати ведмедів) – тут навіть можна налаштовувати розмір і вигляд геніталій. 

«Фентезі та романтика завжди перепліталися одне з одним, і нині можливість показувати речі з кращою кінематографією роблять це ще більш привабливим», — сказав Вінке. 

Раніше стало відомо, що студія найняла спеціально навчених координаторів інтимної близькості, щоб актори відчували себе комфортно під час знімань сексуальних сцен, а також окремого актора для озвучування сексуальних вигуків. 

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: