Новини Технології 15.02.2024 о 17:35 comment views icon

The Information: творці ChatGPT розробляють конкурента пошуковика Google — на базі Microsoft Bing

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

The Information: творці ChatGPT розробляють конкурента пошуковика Google — на базі Microsoft Bing

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Схоже, OpenAI розробляє власний пошуковик зі штучним інтелектом.

Згідно зі статею The Information, який посилається на власні неназвані джерела, новий продукт може частково базуватися на пошуковій системі Microsoft Bing (Microsoft — найбільший інвестор OpenAI із мільярдними вкладами).

Незрозуміло, чи буде новий пошуковий продукт відокремлений від ChatGPT — чатбота OpenAI.

Розробка ставить OpenAI у пряму конкуренцію з пошуком Google і слідує за спробою Microsoft покращити свою пошукову систему Bing за допомогою технологій ШІ. Однак судячи з останніх даних, це не надто допомогло — його частка на ринку пошукових систем за цей час зросла всього на 1%.

Торік генеральний директор корпорації Сатья Наделла позитивно оцінив потенціал ШІ Bing. Після запуску він назвав Google 800-фунтовою горилою в пошуку та сказав, що хоче, щоб усі знали, що Microsoft змусила свого головного конкурента «танцювати».

Google тим часом оголосила, що змінила назву свого чатбота Bard на Gemini та запустила свою найпотужнішу велику мовну модель Gemini Ultra 1.0 (за ціною 909,99 грн на місяць).

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: