Новини Кіно 03.05.2023 о 20:07 comment views icon

Твіст у виконанні… Квентіна Тарантіно – ексклюзивні кадри зі знімань «‎Кримінального чтива» показали як незграбно і мило танцює легендарний режисер

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Свої танцювальні «‎таланти» режисер проявив під час запису, мабуть, найвідомішої сцени кримінальної драми 1994 року «Кримінальне чтиво‎» – танцю персонажів Джона Траволти та Уми Турман.

Завдяки насиченим касовим зборам фільмів Тарантіно, таких як «Джанґо вільний», «Убити Білла», «Скажені пси» та «Одного разу… у Голлівуді, (і, ясна річ, це не повний перелік), ми впевнені, що режисер точно знає, що робить, коли справа стосується кіно. Однак на танцювальному майданчику Квентін, схоже, не настільки талановитий, і це доводять нещодавно опубліковані в Twitter ексклюзивні кадри зі знімань «‎Кримінального чтива».

Кримінальну драму із зірковим акторським складом (Ума Турман, Джон Траволта, Брюс Віліс та Семюель Л. Джексон) переглядають і донині, а твіст Траволти та Турман став однією з найулюбленіших сцен глядачів.

Твіст у виконанні… Квентіна Тарантіно – ексклюзивні кадри зі знімань «‎Кримінального чтива» показали як незграбно і мило танцює легендарний режисер

Схоже і під час репетицій дует був настільки запальним, що Тарантіно не міг всидіти у режисерському кріслі. На відео видно, як режисер підбігає до майданчика і починає незграбно і водночас дуже мило підстрибувати й розмахувати руками.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Так, це був танець. Дехто з користувачів у коментарях до відео назвав кадри дуже зворушливими й такими, що викликають посмішку.

«Квентін просто насолоджується музикою настільки, що танцює під неї. Він щасливий».

Однак знайшлися і ті, хто надто серйозно поставився до танцювальної імпровізації Тарантіно.

«Тарантіно не вміє танцювати», – підсумував один з «експертів» у Twitter.

Та, здається, Тарантіно й не претендував на роль провідного танцівника, а архівні кадри просто доводять наскільки невимушена та весела атмосфера панувала під час знімань культового фільму.

«Кінокритик»: з’явились нові подробиці про останній фільм Тарантіно – це історія не про Полін Кел, хоча сюжет розгортатиметься в 1970-х роках

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: