Новини Новини 20.04.2022 о 18:06 comment views icon

У World of Warcraft повернуться дракони: анонсовано доповнення Dragonflight із переробленою системою талантів, новою расою Dracthyr Evokers та зміненим інтерфейсом (вперше за 18 років)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяна Нечет

Автор новин

Розробники World of Warcraft анонсували дев’яте доповнення за 18 років. Dragonflight зосередиться на поверненні Аспектів Драконів, магічних вартових Азероту, які зникли після подій доповнення Cataclysm 12 років тому. Гравці вирушать на таємничі Драконові острови, щоб досліджувати п’ять зон, кожна з яких присвячена одному з п’яти аспектів. З виходом Dragonflight з’явиться нова комбінація раси/класу Dracthyr Evokers. Це драконоподібні гуманоїди, здатні атакувати з відстані і які мають здібності до хілу (будуть доступні як для Альянсу, так і Орди). До речі, разом з великим оновленням 9.2.5 «Кінець Вічності» вперше з моменту виходу World of Warcraft у 2004 році гравці фракцій, що ворогують, отримали можливість разом ходити на рейди, в підземелля, брати участь у рейтингових PvP-боях.

«Цей клас героїв відкривається з 58 рівня та матиме свою власну стартову зону. Гравці зможуть вибрати свою приналежність до Орди або Альянсу при створенні персонажа та скористатися багатьма налаштуваннями, які дозволять їм максимально наблизити форму дракона до свого гуманоїдного вигляду», — йдеться в описі.

Dragonflight привнесе також безліч інших змін: перероблену систему талантів та перероблений крафт. Вперше за 18 років змінять інтерфейс гри.

Професії отримають нову систему оцінки якості та спеціальний слот для інвентарю. Гравці, які мають відповідну сировину, але не мають відповідної професії для її обробки, зможуть скористатися перевагами нового способу виготовлення спорядження у вигляді спеціального інтерфейсу. У Dragonflight буде нове заняття — їзда на драконах, а зовнішність самих маунтів, що літають, гравці зможуть налаштовувати.

Крім того, гравці WoW Classic отримали оголошення про те, що стане доступним Wrath of The Lich King (випущений у 2008 році і є одним із найпопулярніших доповнень WoW в історії гри).

Проте ні Dragonflight, ні Lich King Classic поки що не мають офіційної дати виходу.

Онлайн-курс "Арт Менеджер" від Skvot.
Навчіться шукати фінансування та планувати бюджет, керувати командою, запускати артпроєкти та пітчити їх так, щоб великі компанії захотіли колабитися.
Детальніше про курс

За цим посиланням можна зареєструватися для участі у бета-тестуванні.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: