Новини Ігри 27.06.2023 о 10:18 comment views icon

Ubisoft Connect нарешті отримує українську локалізацію, а також оновлений інтерфейс та нові можливості

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Ubisoft повідомила про початок бетатесту оновленого застосунку Ubisoft Connect. Нова версія принесе з собою деякі зміни в бібліотеку, соціальні функції, параметри відтворення відео тощо. Та найголовніше для нас – це довгоочікувана підтримка українського інтерфейсу. Зазначається, що більша частина змін заснована на відгуках гравців.

Ubisoft Connect наконец получает украинскую локализацию, а также обновленный интерфейс, социальные функции и внутреннюю переработку

В Ubisoft звертають увагу на оновлений вигляд бібліотек. Вона стала більш витонченою та отримала зручнішу навігацію. Вона відображає ігрові сторінки, наповнені додатковою інформацією як про гру (наприклад, тепер можна бачити, які ігри потребують оновлення), так і про прогрес гравця в грі.

Також представлені нові соціальні функції, зокрема нові профілі гравців, які тепер доступні в застосунку. Користувачі зможуть краще взаємодіяти один з одним і бачити, у що грають інші.

Ubisoft Connect наконец получает украинскую локализацию, а также обновленный интерфейс, социальные функции и внутреннюю переработку

Разом з тим оновлена версія Ubisoft Connect для ПК отримала повну технологічне перероблення. Віднині під капотом буде лише один технологічний стек, який використовуватиметься для створення компонентів інтерфейсу користувача. Це повинно пришвидшити роботу та забезпечити кращу взаємодію гравця.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

В Ubisoft сподіваються, що користувачі будуть активно ділитися відгуками стосовно бетаверсії програми. Система зворотного відгуку вбудована безпосередньо в застосунок. На основі цих відгуків будуть прийматися рішення про подальший розвиток.

Бета-версія Ubisoft Connect для ПК наразі розповсюджується поступово серед користувачів. Завантажити програму можна за наступною адресою.

Нагадаємо, у квітні минулого року Ubisoft Store в Україні перейшов на регіональні ціни.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: