Новини Софт 14.05.2024 о 21:52 comment views icon

Veo — нова нейромережа Google, що створює «високоякісні» відео 1080p тривалістю понад 60 секунд

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Veo — нова нейромережа Google, що створює  «високоякісні» відео 1080p тривалістю понад 60 секунд

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Відповідь Google на Sora від OpenAI не забарилась — компанія представила ШІ-генератор Veo, здатний створювати високоякісні відео.

Google стверджує, що Veo має «досконале розуміння природної мови та візуальної семантики», яке надає йому змогу створити будь-які відео 1080p, що можуть тривати «понад хвилину». Генератор також розуміє кінематографічні та візуальні техніки, як-от концепцію покадрової зйомки.

Google представила приклад співпраці з Veo — промо, створене творчою студію американського актора та коміка Дональда Гловера:

За словами Google, Veo може симулювати реальну фізику краще, ніж попередні моделі із значно якіснішими результатами.

«Кожен стане режисером, і кожен має стати режисером», — каже Гловер у відео, відпрацьовуючи аванс Google. «В основі всього цього лежить проста розповідь».

Відсьогодні Veo буде доступний у інструменті Google VideoFX для деяких творців, і компанія каже, що він також з’явиться в YouTube Shorts та інших продуктах. Звучить цікаво, оскільки вбудований генератор відео може дати фору YouTube в одвічній боротьбі з TikTok.

Онлайн-курс "Асинхронне програмування" від robot_dreams.
Опануйте підходи асинхронного програмування на Python для розробки швидких та ефективних програм.Вас навчатиме Lead Python Software Engineer у SoftServe.
Детальніше про курс

Переглянути більше прикладів з роботою Veo можна тут.

Google також представила Imagen 3, як свою «найякіснішу» модель з перетворення тексту в зображення — із «неймовірним рівнем деталізації» для «фотореалістичних зображень» і меншою кількістю артефактів; і Music AI Sandbox — набір інструментів, які можуть допомогти у створенні пісень і ритмів.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: