Новини Пристрої 30.05.2022 о 12:49 comment views icon

Виробництво PlayStation VR2 почнеться у другому півріччі 2022 року, а реліз заплановано на початок 2023-го — Мін-Чі Куо

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Масове виробництво другого покоління очікуваної багатьма VR-гарнітури Sony — PlayStation VR2 — почнеться у другому півріччі 2022 року, а її вихід на ринок заплановано на початок 2023 року. Про це повідомив авторитетний аналітик TF International Securities Мін-Чі Куо, відомий своїми точними прогнозами про новинки Apple.

Аналітик зауважив, що це попередні терміни, які ще можуть змінитися — все буде залежати від готовності майбутніх VR-проєктів. За розрахунками Мін-Чі Куо, Sony випустить десь приблизно півтора мільйона PS VR 2 — для початку.

Минулого тижня на онлайн-брифінгу з інвесторами лідер PlayStation Джим Раян розповів про подальші плани та, серед іншого, пообіцяв на старті PS VR 2 понад 20 ігор від внутрішніх та сторонніх студій. У п’ятницю, 3 червня відбудеться наступний стрім State of Play — обіцяють новини щодо ігор від студій-партнерів Sony, а також кількох ігор для PS VR 2.

***

У  лютому Sony показала фінальний дизайн гарнітури PlayStation VR2 та контролерів PS VR2 Sense та анонсувала для гарнітури перший великий ексклюзив за всесвітом Horizon з підзаголовком Call of the Mountain, якою займаються внутрішні студії PlayStation (Guerrilla і Firesprite) У ній буде свій протагоніст, але також з’являться старі персонажі, включаючи героїню основної серії Елой.

Sony показала окончательный дизайн гарнитуры PlayStation VR2 и контроллеров PS VR2 Sense


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: