Новини Новини 14.08.2023 о 19:01 comment views icon

Вітаємо переможців першого конкурсу блогів ITC.UA!

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/asyris-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/asyris-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/asyris-96x96.png

Asyris

Головний Модератор Дописів, Голова Ради авторів ITC

Вітаємо переможців першого конкурсу блогів ITC.UA!

Отже, нарешті, ми маємо перших переможців конкурсу!

Стаття автора Watson «Чому мій вибір це смартфон на Android, а не Apple iPhone» викликала неабиякий ажіотаж в коментарях та спровокувала бурхливі дискусії. Що, в принципі, не було несподіванкою, враховуючи обрану автором тему.

Відповідно, ця стаття і її автор є переможцями одразу у двох номінаціях! По переглядах і за кількістю коментарів. Наразі, переможець має 14000 переглядів і 313 коментаря.

Друге місце за кількістю переглядів посідає diakon зі статтею
«Samsung це як Apple тільки дешевше? Ну-ну. Історія взаємодії з сервісним центром Samsung». Статтю прочитало 7479 читачів.

Щодо другого місця за кількістю коментарів, то тут я був змушений приймати рішення, добре подумавши. Річ у тім, що стаття автора Назар Яворський «Мій улюблений ПК або «Універсальний солдат»» має 150 коментарів, а стаття автора aerotaurus «У лабіринті Ryzen» – 149. Врешті-решт, трохи подумавши, я вирішив, що обидві статті отримують друге місце!

Щоб вам було не сумно під час підготовки голосування, ми вирішили, що має бути ще окреме призове місце від головного редактора ITC.UA Тимура Ворони та головного модератора блогів ITC.UA Asyris-a. Той, хто знайде аргументовано наявність ChatGPT в статтях авторів, отримує пляшку портвейну.

Товариству щось ця задача не дуже цікавою здалась, окрім автора Ydri, який хоч щось написав на цю тему. Щоправда, писав він в коментарях і на наше прохання зібрав все докупи в статтю, яка вийшла трохи сумбурною. «ChatGPT на конкурсі блогів ITC.UA».

Врешті решт, за відсутності хоч якихось конкурентів, пан Ydri виграв цю номінацію, з чим ми його і поздоровляємо!

Вітаємо переможців першого конкурсу блогів ITC.UA!

Список переможців

 

Переможці по коментарях

1 місце — Watson (портвейн від Тимура Ворони та брендована футболка переможця конкурсу блогів ІТС)
2 місце — diakon (портвейн від Тимура Ворони та брендована футболка переможця конкурсу блогів ІТС)

Переможці по переглядах

1 місце — Watson (брендована футболка переможця конкурсу блогів ІТС)
2 місце — Назар Яворський (брендована футболка переможця конкурсу блогів ІТС)
2 місце — aerotaurus (брендована футболка переможця конкурсу блогів ІТС)

Окремий приз(ChatGPT)

  • Ydri (портвейн від Тимура Ворони та Asyris-a)

Відповідно, прошу наших призерів вислати мені свої дані для пересилки вам призів на [email protected] і не забути свої розміри футболок вказати, щоб автору з XXXL розміром не надіслали футболку, розміром XS, чи навпаки 🙂

Щиро вітаю наших переможців!

Вітаємо переможців першого конкурсу блогів ITC.UA!

На цьому тижні також оголосимо головного переможця нашого першого конкурсу блогів ІТС з призом — сучасним ігровим ПК ASGARD (i7 13700, 32Gb RAM, SSD 1Tb, GF RTX 4060Ti 8Gb), який був би неможливий без допомоги наших друзів і партнерів Click.ua

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: