Новини Новини 14.04.2022 о 15:13 comment views icon

Vodafone cпростив абонентам інших операторів перехід у свої тарифи — тепер це можливо без виходу з дому

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Vodafone у межах послуги MNP спростив перехід до своєї мережі зі збереженням номера для абонентів інших операторів під час війни.

Незареєстровані користувачі мобільного зв’язку можуть подати заявку на перехід до Vodafone на спеціальній сторінці сайту компанії та підтвердити особу за допомогою BankID або ЕЦП.

Перенесення номера з 1.12.2021 року відбувається по новій схемі — через 1 робочий день із моменту подачі заявки.

Компанія запропонувала зручний спосіб отримання SIM, eSIM та вибору тарифу. Зараз можна замовити картку eSIM або фізичну картку Vodafone на сайті, отримати її поштою або придбати в будь-якій іншій торговельній точці, наприклад, у супермаркетах. Після отримання картки варто зателефонувати за безплатним номером 0800400400, щоб завершити перенесення номера.

Як і раніше, отримати нову SIM-картку Vodafone для перенесення номера можна безплатно в магазині Vodafone.

До війни Vodafone заохочував абонентів інших операторів до переходу у свою мережу подарунковими хвилинами та гігабайтами.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: