Новини Софт 05.10.2023 о 09:19 comment views icon

X / Twitter більше не показує заголовки новин — Ілон Маск вирішив так побороти клікбейт

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Якщо ви спробуєте опублікувати посилання в X з iOS (а після оновлення і в вебверсії) — він покаже лише зображення із вкладеним файлом.

X (колишній Twitter) більше не показує заголовки статей, опублікованих на платформі — замість цього відображається лише головне зображення статті та домен, на який вас відправляють.

Відмінності між оновленою та старою версією можна переглянути на скриншотах:

X / Twitter больше не показывает заголовки новостей — Илон Маск решил так побороть кликбейт

 

Зміна, яка додасть проблем новинним агенціям, водночас не стала абсолютною несподіванкою. Ще в серпні Fortune повідомила, що оновлення знаходиться в стадії розробки, а власник X Ілон Маск підтвердив, що воно «значно покращить естетику» та «допоможе приборкати клікбейт».

Нещодавно Маск заохочував користувачів публікувати більше контенту безпосередньо на X, намагаючись підвищити активність на платформі. Він також сказав, що алгоритм намагається «оптимізувати час, витрачений на X» і що «найкраще публікувати вміст у довгій формі на платформі». Здається, видалення заголовків лише ускладнює використання X (дописи не так легко аналізувати з першого погляду), тому суперечливе питання — чи ці зміни корисні. 

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

Раніше Ілон анонсував платний X — з «невеликим» щомісячним внеском. Мільярдер вважає, що такі зміни допоможуть побороти ботів на платформі. 

Маск заявив, що X стягуватиме «невеликий щомісячний платіж» за використання сервісу та ‎похизувався 550 мільйонами користувачів


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: