Новини Софт 26.10.2023 о 14:58 comment views icon

«‎Є гарні шанси». Цукерберг все ще сподівається, що Threads залучить 1 мільярд користувачів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Через 3 місяці після запуску соцмережу, яка рекламувала себе як альтернативу Twitter, використовують менш як 100 мільйонів людей щомісяця.

Водночас під час звіту про доходи гендиректор Meta Марк Цукерберг заявив, що задоволений прогресом, і все ще вважає, що Threads може охопити 1 мільярд користувачів протягом наступних кількох років.

«Я дуже задоволений прогресом. Довго думав над створенням програми для публічних текстових дописів, яка буде дещо позитивнішою. І якщо ми продовжимо, то маємо хороші шанси досягти нашого бачення», — заявив Цукерберг.

Водночас показник щомісячної активності може бути не найкращим свідченням залученості користувачів — ваша активність зарахується, навіть якщо ви всього раз за 30 днів відкрили сайт.

Для порівняння конкурент Threads X (колишній Twitter) має майже 550 мільйонів активних користувачів щомісяця, про що у вересні повідомив Ілон Маск. Гендиректорка соцмережі згодом звітувала про 245 млн активних користувачів щодня.

Meta інформації щодо щоденної активності не надала, однак аналітик Insider Intelligence Джеремі Голдман каже, що у Threads нині майже в 5 разів менше щоденних активних користувачів, ніж це було під час її запуску в липні.

Протягом тижня після запуску Threads отримала 100 мільйонів реєстрацій, але з того часу темпи впали — попри низку доданих функцій, як-от пошук дописів, редагування, вебверсію тощо. Meta також працює над майбутніми оновленнями, які запропонують окремий розділ для популярних публікацій та видалення акаунту без видалення Instagram.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Примітно, що Threads досі недоступна для користувачів у ЄС, і Цукерберг навіть не згадав про дати потенційного запуску під час звіту.

Раніше Meta запустила в Instagram і Facebook каруселі рекомендацій із дописами Threads, а також може працювати над опцією шерингу публікацій в історії Instagram.

Голова Instagram Адам Моссері заявляв, що Threads «не збирається поширювати новини», а є місцем для «розширення можливостей творців». Водночас журналісти нині шукають альтернативу X, який ускладнив життя видавцям видаленням заголовків із попереднього перегляду посилань.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: