Новини Софт 15.08.2022 о 17:02 comment views icon

YouTube планує створити єдиний магазин передплат на популярні стрімінгові сервіси

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

YouTube працює над створенням інтернет-магазину, в якому можна буде придбати передплати багатьох потокових сервісів. Повідомляється, що платформа потокового відео, що належить Google, розробляє магазин каналів як мінімум останні 18 місяців і в даний час веде перемовини з потенційними партнерами.

YouTube планує створити єдиний магазин передплат на популярні стрімінгові сервіси

Відеохостинг Google вже надає передплатникам свого потокового телебачення можливість отримати доступ до додаткових послуг, таких як HBO Max. Новий магазин має дати людям можливість купувати підписки на різні потокові сервіси безпосередньо на YouTube.

YouTube планує створити єдиний магазин передплат на популярні стрімінгові сервіси

Платформа YouTube позиціює себе як чудову можливість для компаній просувати власні потокові сервіси – глядачі можуть безоплатно дивитися трейлери на веб-сайті або у додатку YouTube, а потім легко сплатити передплату. Компаніям-партнерам, швидше за все, доведеться ділитися з YouTube доходом від кожної підписки, зробленої на платформі. YouTube вже обговорює індивідуально з кожним партнером відсоток відповідних виплат.

Попри перспективу ділитися доходами зі сторонньою платформою, багато стрімінгів відкриті для ідеї об’єднання. Генеральний директор Starz Джеффрі Хірш вважає, що об’єднання потокових сервісів з іншими гравцями ринку створює найкращий досвід для користувачів.

YouTube планує створити єдиний магазин передплат на популярні стрімінгові сервіси

Застосунок YouTube широко використовується і легко зможе надати безлічі користувачів об’єднаний центр передплати. Підвищення доступності допоможе провайдерам потокового мовлення подолати передбачувану аналітиками кризу відтоку користувачів.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

“Магазин каналів” YouTube може запрацювати вже восени цього року. Компанія поки що не підтвердила його запуск, але є дані про переговори з майбутніми учасниками.

В YouTube запрацювали автоматичні субтитри українською

Джерела: The Wall Street Journal, Engadget


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: