Новини Ігри 06.11.2023 о 17:24 comment views icon

Злив GTA 6: гра отримає NPC зі штучним інтелектом та динамічні екосистеми

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Grand Theft Auto 6 має перевершити свою попередницю, судячи з нової інформації, яка стала відома завдяки витоку збірки, що стався минулого року.

Користувач Reddit Tobbelobben виявив меню AI DEBUG під час її вивчення. Меню включає безліч варіантів тестування, що розкривають інформацію про деякі механіки та особливості гри, передає Wccftech.

Масштабний витік про GTA 6 став жахом для Rockstar — відповідальний за нього 18-річний зломщик Uber

Поряд із системою ProceduralMotion, яка передбачає, що в грі будуть динамічні анімації, які реагуватимуть на ігрові умови, користувач виявив пункти EmotionalLocoRequests, Expressions і Gesture, які вказують на те, як NPC зможуть відображати емоції за допомогою своєї системи локомоції, покращеної міміки тощо.

У меню налагодження збірки Grand Theft Auto 6 також з’явилася додаткова інформація про просунутий штучний інтелект для NPC. Наприклад, мають бути найрозумніші ніж будь-коли тварини, судячи з функції AnimalIntelligence, а взаємодія з дикою природою буде глибшою. ШІ людських NPC (неігрових персонажів), має стати надзвичайно просунутим завдяки системі AIMemory, яка передбачає, що неігрові персонажі запам’ятовуватимуть дії та рішення гравця, впливаючи на їхню взаємодію. Одна з функцій в меню також передбачає, що NPC зможуть відчувати запах гравця або інших NPC, що може стати чимось одночасно дивним і цікавим.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Біткоїн в GTA 6 — майбутній сиквел серії Grand Theft Auto, ймовірно, отримає систему криптонагород

Меню також розкриває систему фракцій, яка може бути покращеною версією варіанта з San Andreas, і динамічне оточення, яке може змінюватися з часом через дії гравця або проходження сюжету, серед іншого.

Анонс Grand Theft Auto VI вже за місяць? Все що відомо про нову частину культового кримінального бойовика Rockstar


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: