Новини Ігри 22.07.2024 о 10:27 comment views icon

Зона кличе: настільна гра S.T.A.L.K.E.R.The Board Game вже в руках фанатів (перші фото)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png

Ігор Панченко

Автор новин

Зона кличе: настільна гра S.T.A.L.K.E.R.The Board Game вже в руках фанатів (перші фото)

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Перші замовники S.T.A.L.K.E.R. активно діляться фотографіями настільної гри.

Шанувальники постапокаліптичного світу S.T.A.L.K.E.R. нарешті дочекалися: розробники розпочали відправлення першої партії настільної версії популярної гри. Користувачі Reddit вже діляться фотографіями своїх примірників S.T.A.L.K.E.R.: The Board Game. Це помітили на S.T.A.L.K.E.R. NEWS UA.

Awaken Realms вразила ігрову спільноту блискавичним стартом краудфандингової кампанії для S.T.A.L.K.E.R. The Board Game. Ентузіасти зібрали початкову мету у $50 000 за рекордні три з половиною хвилини після запуску збору коштів. За неповну добу сума внесків перевищила $1 мільйон.

S.T.A.L.K.E.R. The Board Game пропонує гравцям зануритися у кооперативну стратегію, розраховану на 1–4 учасників. Вона позиціюється як «zone-crawler» — настілка, де гравці досліджують небезпечну територію. Цікавою особливістю є розподіл місій окремими коробками, що полегшує занурення в ігровий процес. Схожі ігри: Gloomhaven, Star Wars: Imperial Assault та Descent: Legends of the Dark.

Також S.T.A.L.K.E.R. The Board Game отримала українську локалізацію.

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Реліз же довгоочікуваної комп’ютерної гри S.T.A.L.K.E.R. 2 запланували на 5 вересня. Компанія GSC Game World навіть опублікувала відео, яке дає змогу послухати радіо з гри. А ще у продажу з’явився енергетичний напій Non Stop S.T.A.L.K.E.R. Moonlight обмеженої серії.

Новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля повністю українською — «Край, мій рідний край!»

Джерело: Telegram

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: