Новини Кіно 09.11.2023 о 11:55 comment views icon

«‎Зоряних війн» від Кевіна Файгі не буде — бос Marvel офіційно підтвердив скасування свого фільму

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Галактика надто далека-далека.

Під час прем’єри «The Marvels‎» у Лас-Вегасі в інтерв’ю Entertainment Tonight Файгі підтвердив, що не зніматиме власний фільм за всесвітом «Зоряних війн‎».

Вперше новина про потенційний фільм з’явилась у 2019 році, коли Disney і Lucasfilm проголосили «‎нову еру» франшизи «‎Зоряні війни». За два роки після цього до проєкту залучили сценариста «‎Локі» Майкла Волдрона, а сам Файгі зустрічався з режисерами братами Руссо, ведучи «ранні розмови» про постановку фільму.

З того часу жодних подробиць так і не з’явилось, лише у березні 2023-го сайт Variety написав, що «Зоряні війни» Файгі та режисера «Диво-жінки» Петті Дженкінс відкладені.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Lucasfilm і Disney загалом анонсували кілька фільмів франшизи «Зоряних війн», у яких поки відсутні дати виходу, назви та будь-які реальні подробиці сюжету. Наприклад, режисер «‎Тор: Раґнарок» Тайка Вайтіті «все ще працює» над фільмом, анонсованим у 2020 році, а режисер «Зоряні війни: Епізод 8 — Останні джедаї» Раян Джонсон анонсував цілу трилогію, але станом на квітень 2023 року вона активно не розроблялась. Трилогія була оголошена ще до того, як «Останні джедаї» вийшли в кінотеатрах у листопаді 2017 року, і включатиме абсолютно нових персонажів та історії.

Три найімовірніші фільми, які вийдуть на екрани, були оголошені на заході Star Wars Celebration 2023. Джеймс Менґолд, який отримав найбільшу популярність своїми фільмами «Перерване життя» і «Переступити межу», а також «Росомаха» і «Логан» з серії «Людей Ікс», зрежисує фільм, присвячений «першому джедаю». Робота режисера анімації Дейва Філоні («Зоряні війни: Війна клонів», «Зоряні Війни: Повстанці») зосередиться на Новій республіці та буде пов’язана з серіалами «Асока», «Мандалорець» та «Книга Боби Фета». А у фільмі Шармін Обейд-Чіной Дейзі Рідлі повернеться в ролі Рей Скайвокер, яка з нуля будує новий орден джедаїв після подій «Скайвокер. Сходження».

Згідно з новими повідомленнями, Стівен Найт, нинішній автор сценарію до фільму з Рідлі, який замінив оригінального сценариста Деймона Лінделофа, здасть остаточний проєкт приблизно до Дня подяки за кілька тижнів. Повідомляється, що фільм є одним із двох проєктів «Зоряних війн», які вийдуть у кінотеатрах у 2026 році, і, за чутками, отримає назву: «Зоряні війни: Новий початок.

Файгі тим часом зосередиться на виправленні проблем в Marvel Studios, яка нещодавно оголосила, що змінює стратегію виробництва на більш традиційну: із пілотними епізодами та шоуранерами, які повністю керуватимуть проєктами. За даними Variety, студія через кризу навіть розглядає повернення Роберта Дауні-молодшого, Скарлетт Йоганссон та інших акторів з оригінальних «Месників».

Ґільєрмо дель Торо про скасований сольний фільм Джабби Гатта з «‎Зоряних війн»: «Ми створили чудовий світ‎»

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: