Новости Технологии 09.12.2015 в 17:07 comment

Біографія іноватора та бізнесмена Ілона Маска буде видана українською до Нового року

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg
Раздел Технологии выходит при поддержке Favbet Tech

Elon Musk

Бестселер Ешлі Венса “Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє” про легенду сьогодення, інженера-інноватора та бізнесмена, який задумав зробити людську цивілізацію міжпланетною вийде українською мовою ще до Нового року. Для попередніх замовлень до 22 грудня діє акційна ціна, при тому що українське видання біографії Ілона Маска вдвічі дешевше аналогічної книги російською мовою, яка зараз коштує 650 грн.

Знаний у світі технологій американський журналіст Ешлі Венс зміг отримати ексклюзивний доступ до Маска, одного з найвідчайдушніших підприємців Кремнієвої долини і світу, а також до його родини, колег та друзів. Ця книжка відстежує його шлях від непростого дитинства у Південній Африці й аж до сходження на вершини світового бізнесу. Венс проінтерв’ював майже триста осіб та провів понад 50 годин у розмовах з Маском, аби розповісти історію компаній, які змінюють світ, та розкрити непросту особистість підприємця-інноватора, який втілює в реальність задуми планетарного та міжпланетного масштабу.

«Маск — наш сучасник, особистість на перетині фантастики і реальності, що задає вектор епохи. Дивовижно, що у нашому складному та взаємозалежному світі одна людина спроможна настільки масштабно впливати на світ. Уявіть собі, що багатомільойнна країна живе собі й не має напохваті книжки про людину, яка втілює в життя дитячі мрії, від яких ми майже готові були відмовитися. Це нова книжка, це книжка, яка стала великою подією у США. Ми не повинні відставати, не повинні забувати великі мрії, не повинні відмовлятися від амбіцій, навіть якщо все проти нас», — говорить видавець Оксана Форостина.

Придбати книгу “Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє” можна буде в книжковому онлайн-магазині Yakaboo.ua. Для попередніх замовлень до 22 грудня діє акційна ціна – 299 гривень. З дати офіційного продажу книжки вартість складе 350 гривень.

2015-12-09_155917

Відзначимо, що “Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє” Ешлі Венса – перша книжка видавничого проекту «ТАО» Оксани Форостини, української журналістки та письменниці, яка поставила собі за мету донести до українською аудиторії найновіші ідеї та найкращі світові практики. Ця книжка відкриває серію актуальних для української аудиторії перекладів з англійської про те, чим є сучасний глобальний світ і як він змінюється.

Курс Python.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

Джерело: Yakaboo.ua

Раздел Технологии выходит при поддержке Favbet Tech

Favbet Tech – это IT-компания со 100% украинской ДНК, которая создает совершенные сервисы для iGaming и Betting с использованием передовых технологий и предоставляет доступ к ним. Favbet Tech разрабатывает инновационное программное обеспечение через сложную многокомпонентную платформу, способную выдерживать огромные нагрузки и создавать уникальный опыт для игроков. IT-компания входит в группу компаний FAVBET.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: