Новости Новости 09.11.2021 в 16:57 comment views icon

Дослідження: Що саме замовляють у Glovo мешканці маленьких міст з різних регіонів України [інфографіка]

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Сервіс Glovo розповів, що його додатком користуються вже мільйони українців у 38 містах країни, які роблять замовлення з понад 3500 ресторанів, магазинів, супермаркетів та аптек. Згідно з дослідженням Glovo, кожен регіон України має свої особливості: десь дивують незвичними замовленнями, а інші області віддають перевагу класичним стравам.

Серед топ-замовлень у бабблі “Супермаркети”: огірки, куряче філе, банани, Coca-Cola та мінеральна вода. Водночас українці рідше замовляють яловичину, шоколад або йогурт. В бабблі “Здоров’я та краса” найчастіше у замовленнях зустрічається вода ReO для медичних потреб, сорбенти, назальні спреї, тести на вагітність, знеболювальні та жарознижувальні препарати.

На північному заході Україні, зокрема в Луцьку, з ранку замовляють солоденьке: від батончиків до фруктів. У сусідньому Івано-Франківську ввечері смакують пиво до піци. Хмельницький дивує гастрономічними вподобаннями: з пивом найчастіше замовляють банани, сир або солодкі сирки. Мешканці Ужгорода більш консервативні та до столу обирають серед фруктів банани, також замовляють філе та яйця. Тернопіль серед напоїв віддає перевагу сидру, а Рівне — новий лідер замовлень серед чипсів та снеків.

Центральна Україна — гастрономічна мозаїка з безліччю незвичайних деталей. Наприклад, мешканці Полтави вітамінізується, тут найчастіше замовляють: томати, огірки та різні фрукти. Бровари та Житомир з-поміж інших міст відрізняє любов до багетів та хліба. Мешканці Чернігова стали безсумнівними лідерами замовлення молока. У місті Ірпінь часто замовлять томати із супермаркетів, а в Борисполі завжди в топах піца, пиво та мінеральна вода. Кривий Ріг серед фруктів полюбляє банани, а з напоїв — мінеральну воду.

Біла Церква завжди в русі, найбільше тут замовляють енергетики та солодкі вафлі. Солодкий десерт замовляли 230 разів, а це в сім разів більше, ніж у Чернігові. А ще в Білій Церкві найчастіше смакували йогурти — 120 разів, а це втричі більше, ніж у Херсоні.

Суми — маленьке місто великих вражень, адже кур’єри Glovo доставили 235 подарункових сертифікатів на різні приємності мешканцям міста. А ще сум’яни — лідери за кількістю замовлень піци, хліба й томатів. Італійську піцу з супермаркетів у в цьому місті замовляли аж 1244 рази. Це майже на 500 замовлень більше, ніж у двох найближчих містах-лідерах: Івано-Франківську й Чернігові.
Майже 122 пляшок пива припадає на кожну замовлену пляшку вина, а серед топ-замовлень до популярного напою: кальмари, риба, грінки, горішки та риба.

Онлайн-курс "Проджект-менеджмент у геймдеві" від Skvot.
Новий левел для тих, хто хоче поєднати менеджерські скіли та любов до ігор.Отримай необхідний скілсет та керуй командою в ігровій індустрії.
Детальніше про курс

“Останні два роки ми активно працювали над розвитком вертикалі доставки з супермаркетів, запустили мережу Glovo Express, підключали нових партнерів. Наші амбіції — бути присутніми у кожному регіоні України, розширювати мережу партнерств з локальним малим і середнім бізнесом, створювати нові можливості у категорії доставки для наших користувачів”, — розповідає Дмитро Расновський, генеральний менеджер компанії Glovo в Східній Європі та Центральній Азії.

Джерело: Glovo


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: