Новости Новости 26.10.2021 в 19:28 comment views icon

Київська студія Starni Games вперше показала геймплей Strategic Mind: Spirit of Liberty — стратегії про радянсько-фінську війну

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Київська студія Starni Games випустила перший геймплейний трейлер покрокової стратегії Strategic Mind: Spirit of Liberty.

Strategic Mind: Spirit of Liberty — п’ятий проєкт серії Strategic Mind, присвячений боротьбі фінського народу з радянськими загарбниками. Гру анонсували на початку року.

«Strategic Mind: Spirit of Liberty — покрокова стратегія в сеттінгу Другої світової війни. Гравцю доведеться взяти на себе роль командувача фінської армії, що бореться проти страшного ворога — Радянського Союзу. Фінів менше, і оснащені вони гірше, але цю війну вирішать не лише рушниці та артилерія, але і бойовий дух тих, хто знає, що бореться на своїй землі. Гравцю знадобляться всі його тактичні вміння, аби зберегти цей дух та врятувати Фінляндію».

з офіційного опису гри

Перший геймплейний трейлер демонструє основні механіки гри та ключові види юнітів, а також підкреслює найважливіші аспекти героїчної боротьби фінів проти Червоної армії.

Трейлер

Скріншоти

Одночасно Starni Games відкрили сторінку гри в магазині Steam, де показали ключовий арт нового проєкту (ілюстрація до новини).

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

Системні вимоги

Київська студія Starni Games вперше показала геймплей Strategic Mind: Spirit of Liberty — стратегії про радянсько-фінську війну

Ключові особливості «Strategic Mind: Spirit of Liberty»:

  • дві кампанії: історична та альтернативна
  • сюжетний геймплей: безліч місій та завдань, заснованих на історичних подіях
  • складні тактичні бої: щоб подолати супротивника, вам доведеться використати числені ігрові механіки, навички та спорядження.
  • очима ключових героїв: більше 60-ти хвилин роликів як з битвами, так і з діалогами між історичними особистостями, такими, як барон Карл Манергейм, президент Фінляндії в роки війни Рісто Рюті та інші.
  • в центрі сюжету — три війни, практично не розкриті іграми та кіно: радянсько-фінська «Зимова» війна 1939-1940, радянсько-фінська війна 1941-1944 і Лапландська.

Реліз Strategic Mind: Spirit of Liberty перенесли на третій квартал 2022 року. Спочатку гру планували випустити наприкінці 2021 року – на початку 2022 року. Гра вийде для ПК, і буде доступна в Steam.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: