Новости Новости 24.02.2022 в 20:37 comment views icon

Онлайн-брифінг мера Києва Віталія Кличка

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Мер Києва Віталій Кличко проводить терміновий онлайн-брифінг щодо ситуації в столиці в зв’язку з агресією російських військ.

«Друзі! У Києві ми робимо все, щоб тримати ситуацію під контролем. Я знаю, як усі хвилюються і слідкують за новинами, Але, важливо зараз — не піддаватися паніці!»

Отже, міська влада в Києві робить все, щоб захистити місто і киян.

  • Столична влада забезпечує функціонування критичної інфраструктури міста. Інфраструктури житлово-комунального господарства.
  • Громадський транспорт – на маршрутах, метро їздить. Проїзд зараз – безкоштовний. Але закликаю користуватися громадським транспортом тільки тих, хто працює на стратегічних підприємствах міста. І їде на роботу або з роботи.
  • Всі інші – ще раз звертаюся — залишайтеся, будь ласка, вдома. Та за сигналу тривоги — слідуйте в укриття!
  • З огляду на комендатську годину, повертайтеся додому вчасно. За крайньої потреби пересування містом в комендантську годину, — зокрема, працівникам змін підприємств критичної інфраструктури, — обов’язково треба мати при собі документи, що посвідчують особу.
  • Громадський транспорт під час коменданської години працювати не буде.
    Але всі станції метрополітену — під час тривоги — доступні для людей у будь-який час доби. Щоб пересидіти небезпеку.
  • Також нагадаю, що на в’їздах до Києва, на контрольно-пропускних пунктах ми обладнуємо захисні споруди. Тому в’їзд в місто може бути ускладненим. Але не закритим!

«Зберігаємо витримку! Дотримуємося правил, які диктує ситуація.
Ми повинні вистояти!
Слава Україні!» — Віталій Кличко.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: