Новости Новости 01.09.2021 в 08:35 comment views icon

Samsung візьме участь у Comic Con Ukraine 2021 — продемонструє можливості складаних смартфонів Galaxy Z Fold3/Flip3

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

4-5 вересня відбудеться найважливіша подія року для українських геймерів — фестиваль Comic Con Ukraine 2021, і вже традиційно до заходу приєднається Samsung Electronics.

У холі артзаводу «Платформа» в ігровій демозоні компанії буде розміщено дисплей для демонстрації останніх новинок Samsung — складаних смартфонів Galaxy Z Fold3/Flip3, смартгодинників нового покоління Galaxy Watch4 та навушників Galaxy Buds2.

В демозоні відвідувачі зможуть помацати новинки, а також оформити передзамовлення на вподобаний пристрій і отримати подарунок — сертифікат на аксесуари від 3 до 5 тис. грн і страховку на заміну екрана протягом року. При оформленні попереднього замовлення в магазинах Samsung Experience Store, компанія додасть у якості бонуса додатковий рік гарантії.

Для українських прихильників PUBG Mobile планується безплатний ігровий турнір — він триватиме 4 і 5 вересня з 12:00 до 19:00, а участь зможуть взяти всі охочі. 5 вересня о 19:30 буде оголошено переможця, який отримає в подарунок від Samsung новий Galaxy Z Fold3. Крім того, серед усіх учасників, які пройшли турнір, щодня розігруватимуться нові навушники із системою активного шумопоглинання — Galaxy Buds2.

Також Samsung розігрує п’ять пар квитків на Comic Con Ukraine 2021. Щоб взяти участь у розіграші, потрібно підписатися на акаунти @samsungua та @samsungshop.ua і поставити «+» у сторіз про турнір.

В Україні Galaxy Z Fold3 (смартфон-планшет з розкладним гнучким екраном) та Galaxy Z Flip3 (компактна «жабка» з екраном, який можна згинати навпіл) наразі доступні для попереднього замовлення, а продажі почнуться з 22 вересня.

Онлайн-курс "С++ для GameDev" від robot_dreams.
Навчіться кодити на C++ з нуля, опануйте принципи обʼєктно-орієнтованого програмування, ключові бібліотеки та інструменти.Створюйте десктопні та мобільні ігри. Розвивайтеся в геймдеві.
Детальніше

Samsung повідомила гривневі ціни на нові Galaxy Z — від 54 999 грн за Galaxy Z Fold3 та від 30 999 грн за Galaxy Z Flip3


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: