Новости Новости 30.03.2021 в 21:04 comment

Spotify в Україні — відтепер і на PS4 та PS5

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

З 30 березня Spotify в Україні та ще чотирьох країнах (Росії, Хорватії, Словенії та Ізраїлю) став доступнішим ще більшій кількості людей — в рамках чергового оновлення розробники сервісу розширили перелік платформ консолями PS4 та PS5. Про це повідомила пресслужба компанії.

Як вже неодноразово зазначалось, однією із переваг музичного онлайн-стримінгу Spotify є його доступність на великій кількості різних платформ. Офіційний запуск Spotify в Україні відбувся 15 липня 2020 року. Відтоді сервіс прописався на Android, iOS, Windows, macOS, Linux, а також годинниках та фитнес-браслетах Samsung. Тепер же Spotify дістався і на PlayStation. Варто зазначити, що окремий клієнт Spotify з’явився на PS5 в перший же день її надходження до продажів, проте його доступність була обмежена регіонально. Тепер же українці пошановувачі Spotify з-поміж власників PS4 та PS5 можуть користуватись сервісом прямо з консолей.

На PS4 додаток з’явиться в центрі управління, що дозволить керувати музикою та можливостями сервісу прямо з гри, а на PS5 — у вкладці медіа. На Заході сервіс навіть отримав окрему кнопку на пульті ДУ Sony Media Remote.

Spotify в Україні — відтепер і на PS4 та PS5

Не так давно Spotify переклав української інтерфейси свого сайту та мобільних застосунків на Android і iOS, а на минулому тижні провів редизайн десктопного клієнта та вебплеєра, привівши їх у відповідність з мобільним застосунком.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Spotify провел редизайн десктопного приложения и веб-плеера — теперь они не уступают мобильному приложению

 


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: