Новости Новости 22.12.2021 в 15:23 comment views icon

В Україні оголосили ціни та почали прийом замовлень на новий кросовер Kia Sportage п’ятого покоління — від 20,900 євро / 645 тис. грн

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Kia в Україні «ФАЛЬКОН-АВТО», що входить до групи компаній «УкрАВТО», оголосив ціни та почав приймати замовлення на новий Kia Sportage п’ятого покоління.

Міський кросовер Kia Sportage 5 – це послідовник свого попередника-лідера вподобань українців, який об’єднує практичність традиційних SUV з сучасним екстер’єром, інтер’єром та керованістю. Покупцям буде запропоновано не тільки нову яскраву зовнішність, але і просторий інтер’єр, сучасні комунікаційні технології і системи безпеки.

Під новим зовнішнім дизайном нового Sportage ховається посилена і легка конструкція кузова з високою жорсткістю. Новий Sportage оснащений різними системами безпеки, включаючи подушку безпеки водія, подушку безпеки пасажира, бічні шторки безпеки, центральну подушку безпеки передніх сидінь та бічні подушки безпеки. Технологія Kia Advanced Driver Assistance System (ADAS), також відома як DriveWise, допомагає новому Sportage уникати потенційних небезпек, захищаючи водія та інших учасників дорожнього руху під час кожної поїздки.

Інтер’єр виконаний в дусі авангардних ідей з нових моделей покоління EV6 з центральною консоллю, що «дивиться» на водія, приємними на дотик матеріалами оздоблення, «повітряним» екраном мультимедійної системи.

Що стосується мультимедійної системи, то її сенсорний екран має діагональ від 8,0 до 12,3 дюйма і розподільну здатність Full HD. Збільшення діагоналі і спеціальні віджети дозволяють виводити на екран найрізноманітнішу інформацію в різних поєднаннях. Більш того, інтегрований Bluetooth-модуль дозволяє підключати два пристрої одночасно, також не забуті Android Auto і Apple Car Play та опційний звук Harman&Kardon.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Уперше для Sportage був створений абсолютно новий режим Terrain Mode, який автоматично регулює налаштування Sportage таким чином, щоб автомобіль забезпечував оптимальну динаміку руху для будь-яких дорожніх умов і навколишнього середовища, включаючи сніг, бруд і пісок.Найближчим часом модель додатково отримає версії з двокольоровим екстер’єром (чорний дах), заводським ГБО, гібридним двигуном та комплектацію Классік (Classic).

На українському ринку новий Kia Sportage на старті продажів буде представлено в чотирьох комплектаціях: Комфорт (Comfort), Престиж (Prestige), Лакшері (Luxury) та Джи Ті Лайн (GT Line) з 156-сильним бензиновим двигуном робочим об’ємом 2,0 літра з механічною КПП або класичним шестиступеневим автоматом з гідротрансформатором, переднім та повним приводом.

Вартість нового Kia Sportage у комплектації Комфорт (Comfort) стартує від 20 900 євро або 643 511 грн за поточним курсом. Гарантія на всі автомобілі Kia Sportage становить 7 років або 150 000 км залежно від того, що настане раніше.

В Україні оголосили ціни та почали прийом замовлень на новий кросовер Kia Sportage п’ятого покоління - від 20,900 євро / 645 тис. грн

З докладною інформацією про комплектації, ціни та опціональне наповнення нового Kia Sportage можна дізнатися на офіційному сайті Kia в Україні за наступним посиланням. Дилерські центри Kia по всій країни приймають замовлення на новий Kia Sportage.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Пряме посилання на прайс нового Kia Sportage 5 (PDF)

Джерело: Kia


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: