Дописи 09.07.2024 о 10:00 comment views icon

Гарнітури Acer та Predator: для ПК, ноутбука та мобільних гаджетів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/06/375x375_logo_green-1_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/06/375x375_logo_green-1_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/06/375x375_logo_green-1_uwp_avatar_thumb.png

Acer Україна

Руйнуємо бар’єри між людьми та технологіями

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Пропонуємо стислий огляд найбільш популярних аудіоаксесуарів з нашого портфоліо. Кожен з цих гаджетів добре пристосований як для розваг, зокрема ігор чи перегляду відео, так і більш серйозного застосування як-от онлайн-конференції. Отже, розповідаємо про затребувані моделі гарнітур на будь-який смак та бюджет.

Гарнітура Acer Predator Galea 550

Acer Nitro NHW820: Базова ігрова гарнітура

Стереогарнітура класичного дротового типу, що виконана у молодіжному стилі з червоною смугою, що притаманна моделям серії Nitro. У якості інтерфейсу підключення використовується USB. Гарнітура закритого типу Acer Nitro (NP.HDS1A.008) оснащена динаміками 50 мм та дротом довжиною 1,5 м, що є майже стандартом для аксесуарів такого класу. Динаміки створюють виразне звучання, зручні подушечки зі штучної шкіри щільно прилягають до голови. Всеспрямований мікрофон розміщений штанзі завдовжки 6 дюймів.

Мікрофон забезпечує базовий набір функціональних можливостей, що необхідні широкому загалу користувачів та шанувальників ігор. Комфортна вага у 256 грамів та надійна конструкція з міцним оголів’ям пристосовані до гарячих каток.

Acer Predator Galea 330 PHR 200 (GP.HDS11.01P)

Acer Predator Galea 330 PHR 200: Мобільний геймінг з комфортом

Мініатюрна бездротова гарнітура Predator Galea 330 PHR 200 (GP.HDS11.01P) є універсальним рішенням, що покликане задовольнити потреби власників ноутбуків, а також та смартфонів й планшетів, які поєднують ігри з прослуховуванням музики або ж переглядом різноманітного відеоконтенту. Навушники-вкладиші системи TWS з інтерфейсом підключення Bluetooth, що обладнані 8 мм динаміками, відзначає вага лише 3,5 г (один навушник). Гарнітура підтримує профілі HSP/HFP/A2DP/AVRCP.

Аудіоаксесуар укомплектовано кейсом для заряджання з акумулятором на 400 мА год та двома парами змінних вкладишів з силікону.

Acer Predator Galea 365 PHW210 (GP.HDS11.01L)

Acer Predator Galea 365 PHW210: Спорядження кіберспортсмена

Ми створили модель Predator Galea 365 (GP.HDS11.01L) для геймерів, що прагнуть досягти неабияких результатів у кіберспорті, або ж панувати у змагальних онлайн-іграх. Дротова гарнітура Predator Galea 365 з інтерфейсом USB та аудіо 3,5 мм обладнана пультом керування просторовим звуком 7.1, що розташований на кабелі.

Неодимові динаміки діаметром 50 мм створюють потужний і виразний звук. Ергономічні м’які амбушури з піноматеріалу, що має ефект пам’яті, та регульоване оголів’я гарантують комфорт впродовж тривалих ігрових сеансів. Всеспрямований мікрофон на гнучкій штанзі знімається задля більшої зручності.

Acer Predator Galea 550

Acer Predator Galea 550 PHR235: Рішення все-в-одному (GP.HDS11.01J)

Гарнітура Predator Galea 550 (GP.HDS11.01J) забезпечує універсальність та розмаїття сценаріїв застосування. Завдяки інтерфейсу Bluetooth 5.2 або підключенню по бездротовому каналу 2,4 ГГц власники Predator Galea 550 можуть використовувати гарнітуру як у парі зі смартфоном, так і домашнім ігровим ПК чи ноутбуком.

Гарнітура обладнана 50 мм неодимовими магнітними динаміками. Знімний мікрофон характеризує технологія заглушення шуму (ENC), тож з Galea 550 легко спілкуватися без перешкод за будь-яких обставин. М’які амбушури створюють комфортну посадку на голові, а вбудовані елементи керування покращують досвід використання гарнітури.

Стислий підсумок

Розваги чи продуктивна праця на ПК, ноутбуках, мобільних пристроях – гарнітури Acer забезпечують добре звучання та зручність. Виважене поєднання функціональних можливостей та помірної ціни перетворює зазначені вище моделі на вдале доповнення до будь-якого ПК чи мобільного гаджета.

Наразі орієнтовні ціни та наявність у продажу розглянутих моделей наступна:

Дізнайтесь ще більше корисного: 

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: