Дописи 10.07.2023 о 11:41 comment views icon

Навушники з довгим, як хобот у слона, неймінгом. Logitech G435 lightspeed wireless Gaming…

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/IMG_2378-150x150.webp *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/IMG_2378-150x150.webp *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/IMG_2378-150x150.webp

Єгор Ді

автор

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

На мою думку, виробник logitech позиціює свою продукцію як якісні та продумані рішення для повсякденного користування. Більшість продуктів з якими мені довелось працювати на 110% закривали потреби та не робили нерви. Але, як кажуть, все буває вперше. Все почалось з того, що мені подарували навушники Logitech G435 lightspeed wireless Gaming…

Комплектацію навушників можна лаконічно описати як – «достатня для повноцінного користування». USB дріт, lightspeed адаптер, інструкція і самі навушники. А ще в комплекті присутня наклейка з логотипом компанії, яку на момент написання огляду я десь загубив.

Особливих емоцій від розпакування не отримав. Весь комплект обережно складений, але при цьому дістаючи блок з аксесуарами у мене вилетів бездротовий адаптер і зробивши декілька кульбітів в повітрі, чим викликав у мене мікроінфаркт, гепнувся на столі. Не так я хотів познайомитись з новим девайсом.

Навушники з довгим, як хобот у слона, неймінгом. Logitech G435 lightspeed wireless Gaming…Щодо самих навушників, вони одразу підкорили мої вуха.

Тактильна якість матеріалів очікувано на високому рівні. А хід чашок, це просто якась магія — ця плавність нікого не залишить байдужим.

Не знаю кому в голову прийшло робити амбушури з пористого тканого матеріалу — але це те, чого мені не вистачало в повнорозмірних навушниках. Навіть після декількох годин роботи вуха не відчувають втоми. З загальною вагою тут теж все ок, на голові сидять відмінно і майже не відчуваються. З мінусів, на амбушурах майже одразу зʼявились жовтуваті плями від поту.

Під’єднати навушники можливо за допомогою фірмового бездротового адаптера і по синьозубу.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер креативних індустрій" від Skvot.
Дізнайтесь як балансувати між творчою командою та клієнтом, прораховувати бюджети й ризики та запускатись вчасно.Далі — розпочніть кар’єру PM у креативі.
Детальніше про курс

Якість звуку середня, для любителів похизуватись аудіофільними нахилами вони точно не підійдуть. А от для любителів покатати в онлайн ігри — варіант. Про це якраз і натякає їх назва. Мікрофон для матюкання тіммейтів досить непоганий, а тому вони точно почують все що ви думаєте про їх родичів.

Автономності вистачає на 2-3 дні. Заряджаються приблизно за годину-півтори.

Додатково можна налаштувати гучність і роботу мікрофона. Єдиним інформаційним джерелом є різноколірний діод, в кількості одна штука. А всі налаштування вносяться з фізичних клавіш на навушниках і відповідного миготіння діода.

У 2023 році, налаштовувати за допомогою абетки Морзе, це, як на мене, не краще рішення, але інженери logitech на жаль так не думають.

Далі мене чекали всі пʼять сходинок за Кюблер-Россом. Тому що навушники навідріз відмовлялись підключатись до lightspeed адаптера. В пошуках рішення я перечитав інструкції на всіх доступних мовах (окрім свинособачої) і от коли майже погодився використовувати синьозуб — вони якось законектились.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер креативних індустрій" від Skvot.
Дізнайтесь як балансувати між творчою командою та клієнтом, прораховувати бюджети й ризики та запускатись вчасно.Далі — розпочніть кар’єру PM у креативі.
Детальніше про курс

Місяці зо два, мої лоджики, відпрацювали без нарікань. Але в один прекрасний момент, підключення до супер адаптеру зникло. Вдруге я витратив понад дві години на розв’язання цього питання, але на цей раз безрезультатно — мабуть закінчилась магія.

Як виявилось пізніше — це нормально і проблема має масовий характер. І що для цього зробив виробник? Аж нічогісінько. Техпідтримка logitech майстерно морозилась до останнього. Хоча якщо погуглити, то проблема неймовірно часто спливає на тематичних форумах. Виробник навіть викотив оновлену прошивку, але для її встановлення навушники мають бути підключені через lightspeed донгл — шах і мат.

Від навушників у мене залишились досить цікаві відчуття. Загалом вони мені сподобались. Але наявність складнощів в підключенні через фірмовий адаптер — повністю нівелювало всі плюси.

Сподобалось:

  • Ергономіка
  • Якість матеріалів
  • Дизайн
  • Автономність.

Не сподобалось:

  • Процес підключення до lightspeed адаптера.
  • Пакування.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: