Дописи 24.07.2024 о 16:45 comment views icon

Огляд Insta360 Flow Pro: стабілізатор для iPhone із підтримкою DockKit від Apple

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png

iCases.ua

iCases.ua – інноваційні гаджети та аксесуари для сучасного т

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Ви можете бути знайомі з Insta360 Flow — популярним стабілізатором з функцією AI-трекінгу для смартфонів. Тепер Insta360 представляє новий стабілізатор Insta360 Flow Pro, поліпшену версію стабілізатора з оновленим алгоритмом і важливою новою функцією для користувачів iPhone: підтримкою Apple DockKit.

Купити стабілізатор Insta360 Flow Pro в iCases.ua

9to5Mac мав змогу заздалегідь протестувати новий Insta360 Flow Pro, тож читайте далі, де ми детально розповідаємо, що хорошого в цьому продукті.

Коли потрібно використовувати стабілізатор?

Стабілізація камер смартфонів значно покращилася за останні роки. Не тільки завдяки кращій оптичній стабілізації, але й завдяки програмним технологіям, таким як Action Mode на iPhone. Незважаючи на це, все ще є багато моментів, коли корисним є саме стабілізатор — особливо, коли вам потрібна більша гнучкість для переміщення телефону під час зйомки.

За допомогою стабілізатора ви можете отримати професійну стабілізацію для зйомки телефоном, не жертвуючи роздільною здатністю або якістю зображення (для порівняння, режим Action Mode на iPhone працює тільки в роздільній здатності 2K). Особисто я також віддаю перевагу використанню штатива знімаючи себе для відеоблогів замість того, щоб весь час тримати телефон у руках.

Джерело: 9to5mac.com

Insta360 Flow Pro: перші враження

Новий Insta360 Flow Pro — це дуже досконалий стабілізатор, і я можу сказати це одразу розпакувавши його. Стабілізатор можна легко скласти, що дозволяє легко переносити його з собою. Він автоматично вмикається, коли ви його розкладаєте, і вимикається, коли ви його знову складаєте, що дуже зручно, оскільки мені не потрібно турбуватися про те, що його потрібно вимикати після використання.

Існує два способи підключення телефону до Insta360 Flow Pro. У комплекті з камерою йде затискач для телефону, який ви можете легко прикріпити до стабілізатора за допомогою магніту. Однак для користувачів iPhone Insta360 також продає адаптер MagSafe, який набагато зручніший — хоча для більш інтенсивних рухів я б віддав перевагу класичному затискачу.

Джерело: 9to5mac.com

Insta360 Flow Pro також чудово справляється з автоматичним налаштуванням стабілізації, щойно ви її вмикаєте. Все відбувається дуже швидко, що допомагає мені зосередитися на створенні контенту, не відволікаючись на сторонні речі.

Працює з DockKit від Apple

DockKit — це API, представлений в iOS 17, який дозволяє виробникам аксесуарів інтегрувати моторизовані підставки для iPhone з додатками для камер. З його допомогою можна відстежувати об’єкти в реальному часі за допомогою камери під час переміщення аксесуара.

«Ваш додаток може автоматично відстежувати об’єкти в реальному часті по всьому 360-градусному полю зору, брати прямий контроль над підставкою для налаштування кадрування, безпосередньо керувати моторами та надавати вашу власну модель виведення для відстеження інших об’єктів», — пояснює Apple.

Купити стабілізатор Insta360 Flow Pro в iCases.ua

Insta360 Flow Pro — це перший стабілізатор, який підтримує цей API, виводячи інтеграцію з iPhone на новий рівень. Продукт навіть був відзначений Apple під час однієї з сесій WWDC 2024. Щоб зробити все ще краще, Insta360 Flow Pro підтримує сполучення в один дотик на iOS, тому все, що вам потрібно зробити, — це відкрити додаток Insta360, і він автоматично ідентифікує і створить пару з вашим стабілізатором.

Джерело: 9to5mac.com

Після підключення ви можете скористатися функцією відстеження не тільки в додатку Insta360, але і в додатку iPhone Camera або сторонніх додатках. Ця функція також корисна для відеодзвінків, оскільки ви можете прикріпити iPhone до карданного підвісу, і він буде слідувати за вами. А завдяки API DockKit всі елементи керування Insta360 Flow Pro працюють у фірмовому додатку Apple.

Досвід використання Insta360 Flow Pro

Я провів кілька днів, використовуючи Insta360 Flow Pro, і був дуже вражений тим, що побачив. У мене немає претензій до стабілізації, яка базується на 3 осях і усуває більшість тряски. Але що дійсно мені сподобалося в цьому стабілізаторі, так це додаток Insta360.

Хоча в застосунку Камера від Apple можна використовувати деякі базові функції відстеження, застосунок Insta360 пропонує більш просунуті елементи керування. Наприклад, ви можете вибрати в сцені людину, тварину або об’єкт як ціль. Deep Track 3.0 запам’ятовує цей вибір і продовжує фокусуватися на цілі, навіть коли вона переміщається за інші об’єкти, як-от колони або машини.

Джерело: 9to5mac.com

Додаток також має кілька режимів зйомки, включаючи Dolly Zoom, 360-градусну панораму (яка автоматично обертає стабілізатор) і крутий широкоекранний режим для більш драматичного ефекту. Користувачі можуть застосовувати живі фільтри та налаштовувати ручні елементи керування камерою, такі як затвор та ISO.

Спочатку SmartWheel може здатися трохи заплутаним, але я звик до нього. Це тому, що для перемикання режимів стабілізатора потрібно провести пальцем по колесу, як на iPod Click Wheel. Посередині є міні-джойстик і кнопки для зйомки, увімкнення/вимкнення та обертання пристрою. Механізм обертання навколо SmartWheel керує зумом.

Джерело: 9to5mac.com

Ще один цікавий аспект Insta360 Flow Pro — це його універсальність. Він має вбудований штатив, який можна легко відкрити або закрити з основи, і навіть вбудовану селфі-палку, яка також регулюється, що дуже зручно для відеоблогерів. А в екстрених випадках ви можете використовувати порт USB-C для підзарядки телефону.

Джерело: 9to5mac.com

Ще більше цікавинок

Insta360 Flow Pro надзвичайно легкий — всього 366 грамів. Знову ж таки, він також компактний, ідеально підходить для подорожей. Всередині встановлений акумулятор ємністю 2900 мАг, який здатний забезпечувати роботу Insta360 Flow Pro близько 10 годин роботи. Недоліком є те, що для повної підзарядки карданного підвісу потрібно близько 2 годин.

На ніжці Flow Pro є тримач для мікрофона, а в комплекті є чохол Grip Cover для більш зручного управління. За бажанням, Insta360 також продає додаткове світло для Flow Pro з різними рівнями температури і яскравості.

Джерело: 9to5mac.com

Чи вартий він того? Якщо ви користуєтеся iPhone і вам потрібен хороший стабілізатор для ваших проектів, Insta360 Flow Pro однозначно варто розглянути. Він простий у налаштуванні та використанні, має хорошу стабілізацію, функції штучного інтелекту — це плюс, а його додаток дає додаткові переваги.

Купити стабілізатор Insta360 Flow Pro в iCases.ua

Джерело: 9to5mac.com

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: