Дописи 11.01.2024 о 19:44 comment views icon

OPPO Imagine IF Photography Awards 2024: нова хвиля креативності у мобільній фотографії

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png

OPPO Ukraine

OPPO AED Україна з 2019 року надає українцям доступ до прори

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

11 січня 2024 року у м. ШЕНЬЧЖЕНЬ  компанія OPPO представила свою глобальну мобільну фотографічну премію – OPPO Imagine IF Photography Awards.  OPPO відкриває щорічний конкурс уяви та креативності через дивовижні фотографії, зроблені смартфонами OPPO у всьому світі.

Цього року до складу журі конкурсу входять учасники престижної агенції Magnum Photos, кілька майстрів Hasselblad, фотограф National Geographic, а також інші визначні особи, які оцінюватимуть роботи учасників конкурсу за шанс виграти головний приз у розмірі 24 000 доларів США та можливості міжнародної експозиції для своїх творчих робіт.

“Через неухильні інновації в галузі технології зображення OPPO продовжує долати обмеження у мобільній фотографії”, – сказав Піт Лау, старший віце-президент OPPO. “З OPPO Imagine IF Photography Awards ми сподіваємося надихнути більше користувачів смартфонів у всьому світі проявити свою творчість та створити незабутні шедеври”.

Imagine IF Photography Awards 2024 включає дев’ять різних категорій участі: Пейзаж, Портрет, Кольори, Постійний Момент, Мода, Миттєвий знімок, Світло, Подорожі та Колекція. Кожна категорія спрямована на натхнення користувачів ділитися своїми найпереконливішими історіями та емоціями, змальованими об’єктивом смартфонів OPPO.

Для надання конкурсу різноманітних перспектив та великого досвіду, OPPO запросила Стіва МакКеррі, одну з найвидатніших фігур у сучасній фотографії, разом з фотографом National Geographic Майклом Ямашитою, майстром Hasselblad Тіною Сігнесдоттир Хульт, членом Magnum Photos Алеком Сотом та іншими відомими фотографами приєднатися до етапів цьогорічного конкурсу.

OPPO Imagine IF Photography Awards 2024: нова хвиля креативності у мобільній фотографії

Цього року премія включає головний приз у розмірі 24 000 доларів США для переможця категорії OPPO Imagine IF Master (Золота премія), а також можливість показати свої роботи на міжнародних виставках, таких як Paris Photo, та підписати контракт з OPPO з пріоритетним доступом до спеціальних заходів.

Також будуть надані чотири срібні премії OPPO, десять бронзових премій OPPO, та п’ять молодіжних спеціальних премій, а також чотири похвальні згадки у кожній з дев’яти категорій, відображаючи прагнення OPPO визнавати широкий спектр фотографічного таланту. Переможці у всіх категоріях отримають щедрі грошові призи, новітні пристрої OPPO та можливості для міжнародної експозиції.

Щоб допомогти учасникам розкритись найкраще у своїй фотографії, OPPO також проводить кілька заходів, таких як OPPO Imagine IF Workshop, OPPO Imagine IF Community та OPPO Imagine IF Academy, надаючи учасникам можливості спілкування з кращими фотографами світу, вивчення нових навичок фотографії та обговорення останніх ідей у області мобільної зйомки з колегами.

У 2023 році конкурс OPPO Imagine IF Photography Awards залучив понад 700 000 робіт від користувачів OPPO з 51 країни та регіону. Як єдиний бренд смартфонів, який брав участь у Paris Photo 2023, OPPO представила серію виняткових зображень, включаючи роботи світових фотографів та переможні роботи конкурсу Imagine IF Photography Awards 2023, розкриваючи уяву та творчість мобільних фотографів ширшій аудиторії.

OPPO Imagine IF Photography Awards 2024: нова хвиля креативності у мобільній фотографії

Конкурс OPPO Imagine IF Photography Awards 2024 тепер відкритий для подання заявок до 24:00 за часом UTC+8  28 липня 2024 року. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті заходу за адресою https://imagine-if.oppo.com/en/. OPPO запрошує всіх мобільних фотографів приєднатися до цієї захоплюючої можливості дослідити свій художній талант та втілити свою креативність у життя через смартфони OPPO.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: