Дописи 22.12.2023 о 11:59 comment views icon

OPPO: лідерство у сфері сталості та інновацій на COP28

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png

OPPO Ukraine

OPPO AED Україна з 2019 року надає українцям доступ до прори

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

OPPO, провідний виробник технологічних рішень, прогресивно рухається у напрямку сталого розвитку, демонструючи високий рівень зобов’язаності щодо зменшення негативного впливу на довкілля та боротьби зі зміною клімату. Це підтверджується участю компанії у Конференції ООН зі зміни клімату 2023 року, більш відома як COP28 (UNFCCC COP28), яка проходила у Дубаї з 30 листопада по 12 грудня 2023 року.

OPPO: лідерство у сфері сталості та інновацій на COP28

На COP28 OPPO виступала не лише у якості учасника, а й активного пропагандиста змін у сфері технологій та сталості. Компанія була запрошена приєднатися до Лідерських Інтерв’ю COP28, де відбулися обговорення між початківцями та бізнес-лідерами стосовно колективних заходів для позитивного впливу на майбутнє. Як представник телекомунікаційної галузі, OPPO представила свої ініціативи зі сталого розвитку через інновації.

“Технології та інновації є ключовими у зменшенні впливу на зміну клімату”, — наголосив Джейсон Ляо, керівник Інституту досліджень OPPO. “Ми віддані інвестувати у сталість, постійно досліджуючи зелені технології для розробки та виробництва наших продуктів. Наша мета — спільний шлях до сталого розвитку, що потребує співпраці всіх зацікавлених сторін.”

Однією з ключових ініціатив компанії стало збільшення терміну служби батарей смартфонів. OPPO розробила власний OPPO Battery Health Engine, який дозволяє зберігати понад 80% початкової місткості батарей після 1 600 повних циклів заряду. Це інноваційне рішення відчутно зменшує кількість електронних відходів, вказуючи на зобов’язання компанії до екологічної відповідальності.

Додатково, OPPO впроваджує “GO Green” Always-On Display у своїй останній операційній системі ColorOS 14, що змінює анімації та вуглецевий слід на екрані в залежності від активності користувача, що спонукає до екологічної поведінки.

OPPO: лідерство у сфері сталості та інновацій на COP28

Окрім внутрішніх ініціатив, OPPO співпрацює з екосистемою партнерів для підтримки стартапів, які присвячують свою діяльність зеленим технологіям. Ініціатива “OPPO Inspiration Challenge” стимулює розвиток зелених технологій, як приклад-стартап Bluepha, що розробляє біорозкладний полімер для заміни пластику у пакуванні смартфонів та аксесуарів.

Співпрацюючи з OPPO, Bluepha вивчала різні рішення для використання свого унікального біооснованого полімеру Bluepha® PHA — біорозкладного природного органічного полімеру, який може замінити пластик — у пакуванні смартфонів та аксесуарів, таких як чохли для смартфонів. Запрошена OPPO, Bluepha представила своє рішення на COP28. Крім того, за підтримки OPPO та її партнерів у галузі, Bluepha виступила на панельній дискусії на COP28, яка відбулася на павільйоні Biosphere 3 Solutions, ділячись своїми інноваціями для боротьби з кліматичними змінами.

OPPO: лідерство у сфері сталості та інновацій на COP28

У своїй місії “Технологія для людства, та доброта для світу”, OPPO зобов’язана продовжувати розвивати сталі практики у своїй діяльності та виробництві, співпрацювати з іншими галузями для досягнення сталого розвитку, та досліджувати зелені технології для створення більш екологічно чистих продуктів для своїх користувачів у всьому світі.

 

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: