Новини Софт 05.11.2023 о 21:09 comment views icon

10 нових функцій iOS 17.2 – близькі більше не захаращуватимуть рекомендації Apple Music

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Минулого тижня Apple представила першу бета-версію iOS 17.2 для розробників і публічних тестерів. Оновлення операційної системи для iPhone містить багато нових функцій та змін. Очікується, що iOS 17.2 буде випущена у грудні.Ось які нововведення чекають на користувачів.

Застосунок Journal

Нова програма Apple Journal дозволяє користувачам iPhone вести щоденник, оформлюючи його текстом, фотографіями, музикою, аудіозаписами тощо. Також програма надає персоналізовані пропозиції на основі останніх дій на пристрої.

Apple iOS 17.2

Переклад через кнопку дії

Нові iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max оснащені настроюваною кнопкою дії, яка замінює традиційний перемикач звуку. За замовчуванням кнопка налаштована на перемикання між режимами дзвінка та беззвучним режимом, але її також можна призначити для швидкого доступу до іншої дії: камери, ліхтарика, голосових нагадувань тощо. Починаючи з iOS 17.2, кнопку дії можна призначити для запуску програми «Перекладач» для швидкого мовного перекладу в Dynamic Island.

Apple iOS 17.2

Нові віджети

У iOS 17.2 з’явилися нові параметри віджетів головного екрана та екрана блокування для програм погоди й годинника. Нові параметри погоди включають щоденний прогноз, схід і захід сонця, а програма «Годинник» тепер пропонує віджет цифрового годинника.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Apple iOS 17.2

Спільні списки відтворення Apple Music

Нова функція спільних списків відтворення Apple Music дозволяє кільком людям додавати треки, змінювати їхній порядок та видаляти пісні в спільному списку відтворення.

Apple iOS 17.2

Вдосконалення обраного в Apple Music

У програмі «Музика» на iOS 17.1 та пізнішої версії можна додавати пісні до улюблених натисканням зірочки, щоб отримати покращені рекомендації. Починаючи з iOS 17.2, вибрані пісні також додаються до нового списку відтворення «Улюблені пісні».

Apple iOS 17.2

Фокус фільтра історії прослуховування

Набридло, що діти чи хтось інший псують рекомендації Apple Music, коли  позичають iPhone, щоб послухати музику? iOS 17.2 має новий фільтр Focus для історії прослуховування Apple Music‌, який розв’язує цю проблему. Коли цей фільтр увімкнено, вибір пісні іншою особою не впливатиме на рекомендації.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Apple iOS 17.2

iMessage: перевірка контактного ключа

Перевірка контактного ключа iMessage дозволяє користувачам, які стикаються з «надзвичайними цифровими загрозами», таким як журналісти, правозахисники та урядовці, додатково перевірити, що вони спілкуються лише з тими людьми, з якими мають намір спілкуватися.

Apple iOS 17.2

У розмовах між користувачами, які ввімкнули перевірку контактного ключа iMessage, учасники отримують сповіщення, якщо зловмиснику вдасться зламати хмарні сервери та під’єднати свій власний пристрій для прослуховування розмови.

Як додатковий рівень безпеки користувачі iMessage Contact Key Verification можуть порівнювати контактний код підтвердження особисто, у FaceTime або через інший безпечний дзвінок.

У грудні 2022 року Apple попередньо опублікувала функцію контактного ключа iMessage, і вона нарешті запускається як частина iOS 17.2.

Стікери через Tapback Menu в iMessage

Apple iOS 17.2

iOS 17.2 дозволяє швидше реагувати на повідомлення будь-яким стікером через натискання «Додати стікер» у меню Tapback у програмі «Повідомлення».

Нові налаштування Memoji

Apple iOS 17.2

Apple додала розділ «Тіло» у Memoji, дозволяючи користувачам налаштовувати талію, бюст, плечі та руки свого аватара.

Веселковий текст у контактних постерах

Apple iOS 17.2Починаючи з iOS 17.2, під час налаштування постера контактів у додатку «Контакти» для імені доступний текст кольору веселки.

Apple визнала, що бездротові зарядки BMW псують iPhone 15

Джерело: MacRumors


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: