Новини WTF 23.12.2022 о 15:31 comment views icon

17-річний українець втік з Польщі в Україну — все заради коханої, з якою познайомився у відеоіграх

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Нещодавно на українсько-польському кордоні трапився досить потішний інцидент — за участю хороброго українського юнака, який втік з Польщі до коханої в Україну. Кумедною історією “кохання без кордонів” поділилася Поліція Черкаської області на власній сторінці у Facebook. Забігаючи вперед, українського “Ромео” правоохоронці швидко розшукали та вже повернули батькам.

Родзинкою у цій історії є те, що хлопець перетнув кордон заради коханої, яку раніше жодного разу не бачив. Хлопець познайомився з дівчиною у відеогрі й весь час вони спілкувалися лише через месенджер.

Інцидент трапився у родині мешканців села Залізнячка Звенигородського району — до відділку поліції звернулися збентежені батьки 17-річного юнака, коли помітили його зникнення. У розмові з правоохоронцями вони розказали, що їхній син — добрий, гарно вихований та чуйний хлопець, який навчається в Польщі й з яким ніколи не виникало жодних проблем. Та днями між ними виникло непорозуміння через незнайомку з Дніпровщини — через дівчину, з якою молодий юнак познайомився у комп’ютерній грі. Хлопець настільки захопився незнайомкою, що наважився на романтичну пригоду — він покинув навчання та втік від тимчасових опікунів Ті представляють та піклуються про неповнолітніх громадян України, що перебувають в Польщі без нагляду дорослих, відповідальних за нього відповідно до польського законодавства, та поїхав до коханої.

Після звернення до поліції та оголошення неповнолітнього у розшук орієнтування розіслали всім нарядам та постам. Вже протягом доби правоохоронці встановили, що хлопець перетнув кордон й автобусом прямує до міста Дніпро, де його розшукали, та повернули додому.

По приїзду ювенальні поліціянти Звенигородщини провели з юнаком профілактичну бесіду — юнак своєю чергою пообіцяв надалі не розчаровувати батьків. Мораль цієї історії: відеоігри, то ❤️.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: