Новини Софт 28.09.2023 о 13:53 comment views icon

Adobe запускає вебверсію Photoshop з ШІ-інструментами на базі Firefly

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Adobe запускає вебверсію Photoshop з ШІ-інструментами на базі Firefly

Звісно, лише для платних користувачів.

Adobe після двох років бета-тесту офіційно запустила вебверсію Photoshop для користувачів із платними планами — оновлену інструментами штучного інтелекту на основі Firefly (такими, як «‎генеративне заповнення» та «‎генеративне розширення»). Однак поділитись роботами та співпрацювати можна навіть з тими колегами, що не мають передплати.

Adobe запускає вебверсію Photoshop з ШІ-інструментами на базі Firefly

Adobe анонсувала функції генеративного розширення (дозволяє розширювати зображення та заповнювати його вмістом на основі підказки) та генеративного заповнення (може додавати або видаляти об’єкти, зберігаючи контекст зображення недоторканим) ще у травні — та запустила їх для початку у бета-версію Photoshop в Інтернеті (яка може стати платформою для швидшого випуску оновлень або тестування функцій Adobe). Інструменти підтримують понад 100 мов у текстових запитах.

У компанії кажуть, що вебверсія оснащена «‎більшістю» інструментів зі стандартної програми (включно з контекстною панеллю завдань, яка надає пропозиції щодо наступних дій), однак у ній все ще відсутні такі інструменти, як «Латка‎», «‎Перо» та «‎Прямолінійне ласо» (хоча Adobe каже, що «‎працює» над перенесенням). 

Вебверсія Photoshop доступна власникам платних тарифів Photoshop, ціна яких стартує від $9,99 на місяць, і не буде доступною як безплатна програма після запуску.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Firefly — всім і кожному. Adobe відкрила комерційний доступ до генеративного штучного інтелекту

Джерело: The Verge, Techcrunch


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: